Queen tudtok mondani pár szót a zenéjükről ?
Figyelt kérdés
Nektek tetszik2022. márc. 23. 19:13
1/5 anonim válasza:
A Queen egy időtálló klasszikus, koránt sem lehet összehasonlítani egy mai zenekarral. Nekem bejönnek a dalaik :-)
2/5 anonim válasza:
A Queen örök :) Nagyon szeretem
3/5 anonim válasza:
Nem mondom hogy annyira tetszik, de még mindig jobb, mint bármelyik tinikedvenc az elmúlt évekből.
Elfogadom, hogyha valakinek nagyon is Bejön. Én magamtól nem szoktam meghallgatni.
Szerintem voltak jobb előadók is a korból, akiket manapság kevésbé ismernek.
Várom a lepontozásokat:)
4/5 anonim válasza:
Nem vagyok értük annyira oda, de az tény és való hogy legendás együttes, akiket nem fognak egyhamar (vagy lehet soha) elfelejteni. Freddie Tavaszi szelét nem lehet utálni.
5/5 Waff válasza:
A világ egyik legnagyobb zenekara, örökzöld zenékkel. Nekem személyszerint nem a szívemcsücske a munkásságuk, de természetesen elismerem a tehetségüket és időtálló műveiket. Ami nekem nem jött be, hogy túl nagy skálán mozogtak, rocktól a funkyn át a pop-diszkós elemekig sokmindennel próbálkoztak, ami sokaknak jó lehet, nekem annyira nem. Persze May gitározása sokszor nagyon is ütős, Mercury hangja pedig mindenidők ismert énekesei közt ott van az élbolyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!