Dj Bax kérdése:
Discofénynél vettem DMX es fényorgonát. Hogy rendesen menjen ritmusra kell hozzá a dmx vezérlő?
Figyelt kérdés
És ott hova kell bedugni kimenetbe vagy bemenetbe vagy ha nem kell mindkettőbe dugni akkor minek van rajta? ÉS ha így nem megy ritmusra akkor a gombok minek vannak rajta? MEg a vezérlővel tudom beállítani pl hogy ritmusra mondjuk csak a kék és zöld színek menjenek?
erről lenne szó
2022. ápr. 26. 00:07
1/5 A kérdező kommentje:
Vagy a nélkül is kéne neki menni ritmusra, csak akkor lehet nem jó? kínais
2022. ápr. 26. 00:12
2/5 A kérdező kommentje:
rá van írva hogy controll mode Auto, sound, dmx512 master salve.
Akkor elvileg valamelyik állásba a gombokkal kéne hogy így is menjen ritmusra, meg be lehet állítani hogy a dmx el menjen. HA igen akkor hova kell állítani a gombokkal??
2022. ápr. 26. 00:18
3/5 A kérdező kommentje:
Távirányító ehez nincs gindolol mert ott vannak a gombok rajta
2022. ápr. 26. 00:19
4/5 A kérdező kommentje:
Hát ahogy néztem egyik funkciónál véltja a színt ahogy megütögetem kicsit, de telefonról raktam be zenét arra nem csinált semmit sajnos gyenge eléggé az érzékenysége. Este későn már nem zajongok vele de majd nappal kipróbálom mikor rádiót hallgatom ahogy szoktam djt arra megy e remélem igen mert a disco félgömböm is úgy megy csak ha rádió közelébe van. Messzebb nagyon kéne bömböltetni zenét panelba meg nem lehet. De remélem úgy jó lesz mint a másik
2022. ápr. 26. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!