Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Nightwish...

Mi a véleményetek a Nightwish együttesről?

Figyelt kérdés

2022. márc. 29. 17:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Imádom a Nightwish-t, de abban egyetértek a 8assal, hogy a virtual koncert valami kegyetlen sz@r. A látványvilág iszonyat giccses és gagyi, a tagok meg kB olyannyira lelkesek, mint valami haknizenekar a bivalybasznádi falunapon. Ja és a setlist is unalmas, annyira felidegesített, hogy majdnem el is adtam a decemberi koncertre a jegyemet.

Az Epica Omega Alive-ja toronymagasan übereli.

2022. ápr. 16. 23:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

#11.Simons pedig nem tudja régi témáit elénekelni és valahogy sosem sikerül olyan energikus és látványos koncerteket előadni, csak mint valami másodvonalas banda.

Epica erős lemezekből, Omega pl. jobb sokkal mint az utóbbi 10 év bármelyik Nightwish lemeze, de élőben elég gyatrák.

2022. ápr. 17. 07:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak most ismerkedek a bandával ,de eddig nagyon bejön. A koncertjeik van olyan jók, mint a Sabatoné vagy a Rammsteiné. Nem mondom, rátalálhattam volna korábban is a bandára, de jó látni, hogy még nem oszlott fel, ráadásul decemberben jönnek hozzánk is. :D
2022. máj. 23. 08:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Jönnek a FEZENre is.
2022. júl. 9. 23:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyik kedvenc bandámmá nőtte ki magát alig egy hónap ismeret alatt.

Hihetetlenül jó zenekar, pontosan megegyezik az ízlésemmel, és megszerettette velem a női énekhangot a metálban.

A zenéjük gyakorlatilag olyan régi emlékeket hozott fel bennem amikre régóta nem emlékeztem, és ez nagyon érdekes érzés volt.

Hogy őszinte legyek, először Tarja Turunen tetszett meg először, aztán kezdtem el megismerkedni a zenekarral.

Személy szerint a Century Child, és a Once a kedvenc albumaim tőlük, Thoumas egy hihetetlen zseni!

2022. okt. 15. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!