Szerintetek ha a rockerekre rákényszerítenék, hogy csak
ABBA-t hallgathatnak, akkor mit csinálnának?
Figyelt kérdés
Tehát tegyük fel, hogy törvény lenne, miszerint a rockerek nem hallgathatnak többé Slipknot-ot, Nightwisht, Tankcsapdát, hanem csakis kizárólag ABBA-t hallgathatnak.
Szerintetek mit csinálnának a rockerek, ha lenne ilyen? Egyáltalán a rockerek mit gondolnak az ABBA-ról?
Go Finnország. Ott Nightwish megy a rádióban XD. Amúgy nem rossz az Abba, de nem is olyan jó, mint más együttesek, illetve nekem eléggé retronak számít már.
2022. febr. 10. 18:17
3/20 anonim válasza:
Lehet előbb hallgatnám meg mint a Nightwisht :D
2022. febr. 10. 18:28
4/20 anonim válasza:
Ne csináljátok már, azért a Wishmaster szerintem bőven átlagon felüli album, lehet őket nem szeretni de az objektíven is az egyik legjobb modern power metal album.
Kérdésre:
Szokásos rockerekkel foglalkozó kérdező, nem is tudom miért kattintottam erre a kérdésre.
2022. febr. 10. 18:31
5/20 anonim válasza:
Ahhoz, hogy a saját portámon mit hallgatok, senkinek semmi köze. Azt, hogy nyilvánosan mit hallgatok fülhallgatón, szintén nem ellenőrizhető. Mire odajön az ellenőr, előzménytörlés és váltás. Hülye hozna csak egy ilyen betarthatatlan rendeletet.
2022. febr. 10. 18:38
6/20 anonim válasza:
Talán még meg is kedvelnék. Nem vagyok híve a zenei irányzatok közti átjárók lerombolásának. Hozzám speciel az alternatív műfaj áll a legközelebb, mégis szívesebben hallgatook ABBA-t, mint mondjuk Faith No More-t.
2022. febr. 10. 19:55
7/20 anonim válasza:
Engem annyira nem zavar. A régi popzene hallgatható a maival ellentében. Meg mondjuk az alternál is sokkal jobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!