Majd ha bejelentik.
Ha ránézel az idővonalra, akkor 4-5 évente jelenik meg új albumuk, az utolsó tavalyi.
Egy videós interjúban Tuomas úgy mondta, hogy 2023 nyarára foglalták le a stúdiót az új albumhoz. Tehát valószínűleg 2024-re hozzák azt össze.
Egyébként a legutóbbi human nature után már fogalmam sincs, mire számítsak. A Nightwish már meglátásom szerint nem az, ami volt régebben. Floor hangját pedig egyáltalán nem használják ki, ő inkább a Tarja-korszak számait énekelve tudott kiteljesedni.
Talán egyedül vagyok ezzel, de nekem kifejezetten tetszik a Human Nature. Igen, már jó ideje nem azt a operás, szimfonikus power metalt játszák, amivel befutottak. De jobb lenne, ha nyolcadjára is kiadnának egy Oceanborn másolatot? A zenekar összetételével folyamatosan változik a hangzás is. Mára sokkal folkosabb, sőt kísérletezőbb lett a Nightwish, néhol teljesen kibővítve, átlépve a műfaji határokat. Kicsit az Imaginareum-hoz hasonlít ilyen szempontból.
Tényleg nem az, mint ami régebben volt, másképp kell rá nézni. De ettől nem rosszabb szerintem, csak más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!