Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kpopmart vélemények?

Kpopmart vélemények?

Figyelt kérdés
Azt néztem elég olcsó a szállítás, mik a tapasztalatok? Ki szállítja, áfa van?

2022. márc. 19. 21:24
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

7x rendeltem tőlük (mind a vírus előtt, azóta nincsen friss tapasztalatom sajnos, de hátha így is tudok kicsit segíteni), és 1 probléma adódott, de azt is nagyon korrektül oldották meg, ettől eltekintve tényleg csakis jót tudnék róluk mondani. Semmi hiány, téves szállítás, sérülés, felbontott csomag vagy hasonló nem történt.

Az az egy malőr pedig az volt, hogy elfelejtették kiküldeni, összekészíteni a csomagom, és pont az volt az első rendelésem tőlük. Előrendelés volt, és onnan számítva majdnem 2 hónapja nem volt sehol, így írtam nekik egy emailt (semmi dörgedelmesség nem volt benne, csak szimpla érdeklődés) és pár órán belül jött a válasz, amiben vagy 5x kértek elnézést, amiért valamiért kimaradtam, és kompenzálásul a leggyorsabb, legbiztonságosabb szállításimóddal küldték ki (a legolcsóbb, leglassabb módot választottam eredetileg😅) és adtak mellé egy ajándék posztert. Bónusz, hogy pár nappal később már meg is érkezett hozzám a csomagom. Szóval nagyon rendesek voltak végig.

Amint kész volt a csomagom, küldtek egy emailt, amiben csatlova küldtek 2 fotót az összekészített csomagról, és annak tartalmáról.

A szállítást eleinte kicsit drágálltam, de más helyeken körbenézve tényleg olcsóbb volt, meg maguk a termékek is.

Az ÁFA-ra nem emlékszem, a szállításnál pedig volt olyan, hogy a GLS hozta, de a postára is mentem már érte.

2022. márc. 19. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!