Kpopperek, mi a valóság a Kpopmartról?
Sziasztok!
Segítség s némi információra lenne szükségem, egy oldalról, amelynek neve: Kpopmart. Lehet, hogy sokatok ott rendelt albumokat, vagy bármi más egyebeket, nos, én is oda tartozom, hiszen rendeltem három albumot, s mind a három albumot egyszerre. Olvastam néhány információt az oldalról - s tudom, hogy biztonságos -, de ugyan azok nem hiszem, hogy az én - csak 2 db -kérdéseimre megfelelő választ adnának. A következő kérdéseim lennének:
- körülbelül mennyi idő a szállítás?
Olvastam már olyanokat, amelyekben sokan írták, hogy nekik 1 hónap, 7 hét, 3 hét és így tovább. Tudom, hogy a szállítás nem pontos, s hogy a helytől függő, na de azért csak hogy valamivel azért nyugtassam magamat, szeretném tudni.
- az albumokhoz járnak poszterek?
Ugyan ott volt a választási lehetőség, miszerint kérhetek hozzá posztert - mind a háromhoz -, de mikor rá mentem, akkor eltűnt az "add to cart" opció. Volt, aki azt írta - fogalmam sincs, hogy már hol - neki az összes albumához - amit ott rendelt - kapott, s még csak nem is választotta ki azt a lehetőséget, amire én persze csak szemöldökömet húzogattam, nem csak ő volt az egyetlen, hanem mások is; nem tudom, lehet hazudtak, vagy bármi más egyéb háttérsztori, de voltak olyanok is, akik azt írták, nekik nem jött, vagy nem is kértek. Ugyan meg akartam őket kérdezni erről, hogy ne kelljen itt zörgetnem a népet, egyikük se válaszolt az üzeneteimre. So sad.
Nagyon szépen köszönöm, akik választ adnak a - másoknak könnyű - kérdéseimre, igazán sokat segítenének!
Poszter:
Nézd meg újra!
Általában akkor szokott eltűnni, ha kiürült a stock (raktár, végülis). Ha elfogytak a poszterek, akkor csak a nélkül engedi rendelni.
Ez elég rendes dolog, mert nem hagynak úgy poszterrel rendelni, hogy utána szembesülj vele, hogy nem jött mert már elfogyott.
Szállítás:
Erre tényleg nem lehet mit mondani.
Függ attól, hogy odakint mennyire elfoglaltak. Függ attól, hogy ünnepi időszak előtt rendelsz-e (akár világszintű pl karácsony, akár koreai ünnep). Függ attól, hogy melyik országba megy. Függ attól, hogy melyik szállítóval rendelteted. Függ annak a szállítónak az egyéni eseményeitől. Függ az aktuális közlekedési helyzetektől.
Túl sok mindentől függ ahhoz, hogy akár csak egy átlagos időtartamot lehessen mondani.
De ha nagyon szeretnél egy átlagos időtartamot:
4-90 nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!