Kpopmartból rendeltem két albumot. Szerintetek biztosnágos az az oldal? Meg fog érkezni a csomagom?
Figyelt kérdés
Igaz, hogy már megrendeltem, de pont emiatt, kezdtem el izgulni, hogy meg érkezik-e egyáltalán a csomagom, mert sajnos nem kis összegért vásároltam.
Nektek mi a véleményetek erről az oldalról, és a róla való rendelésről?
(csak egy kis megnyugatás kéne :'( )
2020. dec. 14. 22:55
1/2 anonim válasza:
Persze, biztonságos. De miért nem azelőtt kérdezel rá arra, hogy biztonságos vagy nem mielőtt megrendelnéd? Mert ha esetleg kamu oldal lenne akkor már bánhatnád mert te fizettél nekik és ennyi.
2/2 A kérdező kommentje:
Utána néztem valamennyire, de azok egy kicsit régebbi válaszok voltak, és későn gondolkodtam.
De köszönöm szépen, egy kicsit nyugodtabb vagyok így :)
2020. dec. 15. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!