Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hangminőgben melyik a legjobb...

Hangminőgben melyik a legjobb zeneletöltő oldal? Spotify,deezer,youtube,stb?

Figyelt kérdés
Meghallgattam a spotify free-t. Hát nem jobb a minőség mint a youtube on. Igaz laptoprol ment át az anyag wifin a okos tv re,onnnan optikaival a házimozira.A többi oldalt nem hallgattam még.
2020. júl. 21. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Tidal ha nem csak ingyenes játszik.
2020. júl. 21. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
A laptopnak szerintem eleve nincs olyan jó hangkártyája, aminek ne lenne mindegy, min megy a zene. Én arra tippelnék, hogy azért nem tetszett, mert szimplán felismerted a hangrendszer színvonalát, és neked ennél nagyobbak az igényeid, ami tök jó. Spotify nem rosszabb minőség, mint amit egy alap pc hangkártya produkál...
2020. júl. 21. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:

jelen felállásban nem játszk a laptop hangkártya, mivel a fenti láncban a digitál/analóg konverzió a házimozi erősítőjében történt.

és annak ellenére hogy digitális a jel, attól még igenis romlik ennyi átjátszás során (laptop>router>tv>erősítő), igen a digitális jel is romolhat.

próbáld ki első körben h direktben rákötöd egy jack-rca kábellel.

Egyébkent meg elsőnél a pont, Tidal a minőségi streaming, legalábbis az egyik legelismertebb.

+

[link]

de azt is megjátszhatod h előtte letöltesz pár lossless albumot és azokat veted össze a spotify/youtube/mp3 hangzással, ha nem hallod a különbséget akkor tidalnál se fogod, ez esetben valóban az eszközöket kellene upgradelni. ha átjön a lossless adta jobb minőség akkor megéri a tidal vagy vmi egyéb HiRes streamer.

2020. júl. 22. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
Azért YouTube-on ugyanarról a számról nem csak 1 felvétel van, több feltöltést is lehet róla találni, különböző hangminőségben!
2020. júl. 23. 15:42
 5/5 anonim ***** válasza:
27%
#4 a "youtube" kifejezés, ha zenéről van szó, nem a magánemberek videóit jelenti ma már, hanem a youtube által automatikusan generált, hivatalos "feltöltéseket", ami pont olyan, mint a Spotify, és annál jobb minőségben senki nem fogja tudni feltölteni. A random joci007 altal feltöltött cd-rip már nem játszik 2020-ban.
2020. júl. 24. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!