Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki tud olyan zeneletöltő...

Valaki tud olyan zeneletöltő oldalt amin be lehet állítani hogy letöltse a borítóképet is?

Figyelt kérdés
Egy pár évvel ezelőtt mindig töltöttem le borítóképet csak azóta elfelejtettem hogy mi volt az oldal címe :(

2020. máj. 9. 01:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg a "TubeMate" nevű alkalmazást javasolnám, mert ez önmagában legális (bár letölteni olyat egyértelműen nem, de én nem tudom mire akarod használni!)

Le lehet tölteni vele videót és 'zenét' az internetről majdnem bárhonnan, bár leginkább a youtube-ra van hangolva és egyéb ilyen platformra. Az indexképet is leszedi.

A weboldala ahonnan letudod tölteni:

tubemate.net

2020. máj. 9. 03:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A dalok.hu oldalon le lehet tölteni a borítót is minden zene mellé, ha akarod. Akkor is, ha csak egy zenét töltesz le, nem az egész albumot.
2020. máj. 9. 09:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2020. máj. 10. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!