Sokan miért tartják megosztónak Michael Jacksont?
Amit zeneileg elért, az vitathatatlanul hatalmas teljesítmény és elismerésre méltó.
De sajnos amik kiderültek róla, (ha igazak egyáltalán, mert kitudja ugyebár...) azok rengeteg érzékenyebb embert megüt lelkileg annyira, hogy a "magánélete" miatt, inkább kerülik a munkásságát is. Én ezzel nem feltételen értek egyet, de ez csupán az én véleményem.
Én alapból a dalait tartom nagyra (bár ezis vicces, mert én egyébként nem kedvelem a dalait, de elismerem.) viszont az, hogy milyen ember volt és miket tett, az engem pont nem érdekel.
6-os Mit lehet rajta megismerni például el lehetne olvasni az önéletrajzát vagy olvasni azoknak az embereknek a történetét a akik ismerték.
Itt például egy csomó történet olvasható [link]
Honnan tudom,biztosra?
1.akik ismerték azok mind közel áltak hozzá vele dolgoztak és jól ismerték
2.Az önéletrajzát pedig maga írta
"Amikor Michael Jackson jelenlétében voltál, érezted az energiaváltozást, olyan különleges jelenléte volt, ami megmagyarázhatatlan. (Különlegesnek született."
Keya Morgan, szerző , vállalkozó és vezérigazgató
"Minél többet néztem őt, annál jobban megszerettem. Egyszerűen varázslatos volt. Ő volt a legnemesebb ember a világon. Nincs ember a Földön, aki hasonlíthatna az ő belső és külső szépségéhez. Annyi sztárral találkoztam, beszéltem velük, dolgoztam velük, de senki sem érte el Michael karizmáját. (...)"
Ruska Bergman, Michael stylistja a 2000-es évek második felében és barátja.
"Amikor először találkoztam vele, szerelem volt első látásra. Amikor megismered Michaelt, megérted a karizmáját. ... Egy gyermek ártatlan szemével nézi a világot."
Sophia Loren, színésznő
"Én mondom nektek, Michaelt ismerni annyi volt, mint szeretni őt. Amikor a közelében voltam, úgy éreztem, mintha a nagyság jelenlétében lennék! Különleges aurát sugárzott, és nagyon is tudatában volt annak, hogy bizonyos helyzetekben minden szem rá szegeződik."
Call Gill Street, a The Velvelettes énekesnője
Csak miután megismertem a valódi jellemét és azt, hogy ki is ő valójában, értettem meg az emberek rajongását iránta."
M. Aileen, Michael Jackson gyermekeinek tanárnője
"Michael úgy tűnt, mintha egy ősi király külseje lenne. Volt benne valami császárias. Olyan abszolút megnyerő volt a jelenléte..."
Aphrodite Jones
"Furcsa érzés volt ott lenni. Ez volt az első alkalom, hogy egyedül voltam vele, és beszélgettem vele. Sok különböző hírességgel voltam már együtt. De ez Michael Jackson volt. Ő volt az az ember, aki mindent megtett, mindenhol ott volt. Olyan, mintha még sosem találkoztam volna a pápával, de gondoltam, talán ilyen érzés lehet. Elakadna a nyelved. Majdnem azt akartad mondani neki, hogy "Igenis, felség!". Amikor először találkoztam vele, nem tudtam, hogy meghajoljak-e, vagy kezet rázzak vele, mint egy normális ember. Csak így éreztem. Eltartott egy darabig, amíg nem voltam ideges mellette."
Bill Whitfield, MJ testőre, a Remember the Time című könyvben: Michael Jackson védelme az utolsó napjaiban" című könyvben
"A mosolya fényesebb volt, mint a Nap, és aznap az egész galaxist be tudta volna világítani. Olyan jelenléte volt, ami valóban varázslatos volt."
Diana Dawn DiAngelo arról a napról, amikor találkozott Michael Jacksonnal.
"Amikor látom őt táncolni és énekelni, megérint, mint egy szellem; belülről mozgat meg, mint a Szentlélek. De ez több, mint éneklés és tánc; sikerül megérintenie a lelkedet."
Isiah Lord Thomas III, amerikai volt profi kosárlabdázó és edző, jelenleg az NBA-ben szereplő New York Knicks kosárlabdacsapatának elnöke.
"Volt benne valami, ami már ott állva is teljesen lenyűgöző volt: a hangja. Minden, ami vele kapcsolatban volt, őrületes volt. Nagy dolog volt találkozni vele, és a szemébe nézni. Nem fogok hazudni; egy kicsit furcsa volt. Könnyű volt elveszni a szemében, és álmodozni...".
Albert Campos
"Amit a legjobban szerettem a Michael Jacksonnal való munkában, az az, hogy mennyire kedves volt mindenkivel. Kedves volt a liftkezelővel, az őrrel és a múzeum vezetőivel. A forgatás végeztével mindenkitől megköszönte, aki hallótávolságon belül volt. Nagylelkű és kedves volt. Voltak, akiket megfélemlített? Nem tudom, hogy ez a helyes szó-e. Inkább azt hiszem, néhány embert megbabonázott. Néhányan csípkedték magukat, hogy vajon tényleg a pop királyának jelenlétében vannak-e?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!