Michael Jackson rajongók! Van más olyan előadó MJ-n kívül, akit nagyon-nagyon szerettek?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert valahol olvastam, hogy az MJ fanok a legbeszűkültebbek, meghogy mást nem is hallgatnak a kedvenc előadójukon kívül.
Kíváncsi vagyok, ez mennyire igaz rátok!
2022. márc. 16. 12:29
1/5 anonim válasza:
Igen, David Bowie-t hallgatok MJ mellett legtöbbet (sőt most már Bowie-t gyakrabban hallgatok), de mellette még szeretek énekeseket/ együtteseket: Beatles, Elvis Presley, Nirvana, Pink Floyd, Ray Charles, Frank Sinatra, stb.
2/5 qkker1 válasza:
Nagyjából az egész 80-as évek, szintipoppal, funkyval, soullal.
3/5 anonim válasza:
Persze, elég sok nagyon is kedvelt előadóm van, több műfajban is. Nightwish, Skillet, Bon Jovi, Black Eyed Peas, Avril Lavigne, Paramore, Frank Sinatra, Barry Manilow, Elvis Presley, Republic, EDDA, stb.
4/5 anonim válasza:
Hát én Michael Jackson rajongó vagyok,de másért nem rajongók.De persze ez nem jelenti azt,hogy más előadók dalait nem hallgatom meg.Én úgy vagyok vele,hogy ami tetszik azt meghallgatom
5/5 anonim válasza:
Avril Lavigne. Ő egy olyan Pop Rock And Roll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!