Szerettek olvasni? Ha igen akkor mi a kedvenc könyvetek?
Az is válaszolhat aki nem szeret olvasni. Elárulhatja hogy miért nem szeret.
Nekem van egy csomó kedvenc könyvem de az első kedvenc a Percy Jackson és az olimposziak
Nektek mi a kedvencetek?
Ó az rajta van a könyvlistámon :)
Azt fogom olvasni a párvásztó kötetek után :)
Az megvan egyik barátnőmnek és azt mondta hogy nagyon jó
:)
- Kate - Fallen-tetralógia
- Harry Potter
- Gyűrűk Ura
- Dumas - A fekete tulipán, Korzikai fivérek, A három testőr, Húsz év múlva
- Fable - Álmok tengere, Halkirálynő-sorozat, Vis Majos-sor, Sárkánykönny...
- Morgenstern - Éjszakai cirkusz
- Bosco - Szerelmem egy angyal
... rengeteg, imádok olvasni :)
Úúúúh imádok <3
A kedvenc krimim a Cormoran Strike-trilógia, és alig várom, hogy kijöjjön az utolsó része.
Amúgy Harry Potter az örök kedvenc, de tetszett még:
- Vizet az elefántnak
- Éhezők viadala - trilógia
- A Da-Vinci kód
A Percy Jacksont el szeretném olvasni, akkor tényleg olyan jó? Meg a listámon van Janne Teller-től (remélem, jól írtam) a Semmi - erről valakinek vélemény? Jaj, meg a Könyvtolvaj és a Csillagpor.
Bocsi, hogy kérdést írok ide, de hátha ötletet adok :) Tehát, vélemények? Esetleg te nem olvastad őket?
A Percy Jackson olyasmi mint a Harry Potter (hárman vannak barátok, Percy a főszereplő, Annabeth az "okos kislány" és gróver a legjobb barátja Percynek és ő egy szatír értsd faun)
Van ennek egy folytatása is az Olimposz hősei néven. Na az is szuper. A Neptunusz fiát (megközelítőleg 500 oldal) 3 nap alatt olvastam ki suliidőben, úgy hogy mellette rengeteg volt a házi.
Amúgy a Csillagpor filmen nagyon jó, de szerintem a könyv mindenhol jobb mint a film.
A könyvtolvajról nem tudom hogy milyen, mert csak most lettem ilyen "dráma mániás" de mindenképpen el fogom olvasni.
Amúgy semmi gond hogy kérdeztél mert imádok könyvekről beszélni mindegy hogy hol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!