Szerettek olvasni? Ha igen akkor mi a kedvenc könyvetek?
Az is válaszolhat aki nem szeret olvasni. Elárulhatja hogy miért nem szeret.
Nekem van egy csomó kedvenc könyvem de az első kedvenc a Percy Jackson és az olimposziak
Nektek mi a kedvencetek?
Imádok olvasni <3 <3 :-))
A Percy Jackon, Maximum ride, Zsófi és a Gergő is mindegyik része(Böszörményi Gyula), Harry Potter, George kulcsa a rejtélyes univerzumhoz, flavia de luce rejtélyei a titokzatos bábjáték, Csontváros, eleven testek, beavatott, meg még sok minden
De nem szeretem amikor csak egyet kell megnevezni... Szóval összességében csak azért is fel fogom sorolni mindenkit akit olvasok:)
Először is a kedvenc íróm Stephen King, tőle a kedvenc könyvem, az abszolút 100% kedvencem a Cujo c. regény.
De mint lehetett sejteni olvasok más íróktól is.
Dean R. Koontz
Robin Cook
Agatha Christie
Joe Hill
Darren Shan
H.P. Lovecraft
George R.R. Martin
J.R. Ward
Peter Straub
Dan Brown
J.R.R. Tolkien
Vavyan Fable
Charlaine Harris
Alex Kava
Karin Slaughter
Dennis Lehane
Narnia krónikái, A végtelen történet, Bram Stoker: Drakula
EL James
Jövőre még tervezem megvenni a Harry Potter sorozatot, Clive Barker és James Herbert könyveit is legalább.
Ezeken kívül egyébként még vannak könyveim, de már nagyon vegyesen.
Olvasd el mindenképpen a Michael Vey sorozatot!!! Öt kötetes, és nekem nagyon, de nagyon tetszett!!!!:)
Amúgy én is imádom a Percy Jackson könyveket! Plusz még az Olimposz hősei sorozatot, és a Harry Potter könyveket is!! Ezek az én kedvenc könyveim.:) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!