11/13 anonim válasza:
Sajnos ez a mai (főleg magyar) társadalom. Minden ami eltér a megszokottól vagy más azt utálni kell. 😔😕 Ha egy fiúról megtudják hogy kpop-ot hallgat kb. egyből lehomokozzák, ha nem is mondják közvetlen a szemébe, a háta mögött kibeszélik sajnos. 😓 (Tisztelet a kivételnek!)
12/13 anonim válasza:
Pontosan. Bár kétlem hogy csak a magyaroknál van ez így sajnos...
13/13 anonim válasza:
#11. Igazából így van sajnos :( én 35 éves nő létemre is nehezen vallom be, hogy kpop-ot kezdtem el hallgatni, mert kb hülyének néznek, hogy a kis b.zikat hallgatom, meg a gyerekem lehetne stb. És ráadásul ez családtag, a férjem... Na le is oltottam a p...ba :D mondtam neki, hogy ez a kis bb...zi 17 évesen kockahassal rendelkezik, míg az ő korosztálya még délig alszik, mert nem bír felkelni az ágyból, vagy a mosógépet nem bírja elindítani.... Itt kuss lett :D félreértés ne essék, imádom a férjem, de nem hagyom magam :D A másik, hogy ha meleg, akkor meleg. Nem a szexuális beállítottsága miatt hallgatom, hanem mert tetszik a zenéje, a kulturája, a személyisége. Lásd Byungchan (Victon) :) imádom :) Úgyhogy hajrá k-popperek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!