Igaz az a sztereotípia, hogy a mulatós zenét csak a kevésbé iskolázott, szegény, "egyszerűbb" emberek szeretik? Tudnátok rá ellenpéldát hozni? Miért gondolják ezt sokan?
- Miért utálják olyan sokan ezt a műfajt (persze az igényes zenére gondolok)?
- Miért ciki, ha valaki ezt (is) szereti?
- Miért zárkóznak el egyesek elvből egy egy zenei műfaj elől?
- Akik ezt utálják, nincsen szükségük erre a bizonyos az életérzésre, amit ezek a zenék adnak?
- Tudnátok ellenpéldákat hozni, "tanult" emberekről akik élnek halnak ezen zenékért?
- Van annak igazi lelke, aki ezeket és a magyarnótánat nem szereti?
Ezen kérdések inkább a fiatalabb korosztályról szólnak, de szívesen veszek több véleményt is, mert szeretném megérteni ezen téma dinamikáját.
Köszönöm szépen előre is!
Kedves #2-es válaszoló!
- például Jolly zenéi közül, néhány összeválogatott szám;
- Pintér Timi;
- Henna;
- Zelenák Krisztián;
- stb...
- válogatott, videókon fellelhető harmonikaművészek, zongoraművészek, rendkívüli virtuozitással és stílusérzékkel rendelkező egyének játékai amelyek inkább a hallgató nóták esetén figyelhetők meg (valódi, akusztikus hangszereken játszott): Hollósy Adrián, Hollósy Band, Drahoslav Bango, Móger Péter, stb...
- Pataki Attila nótái;
- Boros Öcsi egyes nótái;
- Jimmy egyes nótái;
Na de én Bachot is, klasszikust is szeretek! Ezért nem értem!
A mulatósat az életérzés miatt szeretem! A megvalósítási technika/ minőség az megint más téma... Nem gondoljatok így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!