Szeretitek a t.A.T.u zenekart? Mi a kedvenc számotok tőlük?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek arról, hogy visszatérnek idén?2022. febr. 20. 10:21
1/12 anonim válasza:
Régebben, mikor befutottak szerettem őket, most is nosztalgikus élmény fog el, ha hallom a régi számaikat.
Remélem fogják hozni a régi szintjüket minimum.
2/12 anonim válasza:
All The Things She Said
Not Gonna Get Us
3/12 anonim válasza:
az egyikuk homofob (a fekete haju), igy en nem vagyok rajuk kivancsi
4/12 anonim válasza:
#3 fura ahhoz képest hogy eredetileg az volt a háttérsztorijuk hogy kissé leszbik a csajok.😅
5/12 anonim válasza:
A 2000-es években imádtam. Minden itthon elérhető CD-jük megvolt eredetiben. Volt amit ajándékba kaptam annak idején, mert az ismerőseim is tudták, mennyire szeretem. Nem tudtam, hogy visszatérnek. Ha a korábbi stílust folytatják, akkor tetszeni fog.
Kedvencemet most hirtelen nem is tudom... A Gomenasai nagyon szép, mostanában is szoktam hallgatni. De az All about us és a Lyudi Invalidi is nagyon jó.
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
#4 igen, ezert meginkabb unszimpatikus. a no szerint a leszbikussag oke, de a ferfi szeret ferfit az undorito
9/12 anonim válasza:
Én mai napig hallgatok T.A.T.U-t.Nagyon jó számaik vannak.Az All the things she said mellett -melynek az orosz verziója a Ya shosla s uma- kedvencem még a How soon is now?,a Show me love és a 30 minutes is.A második albumról az All about us,a Craving és az Outer Space című dalokat szoktam hallgatni.
10/12 anonim válasza:
How soon is now?
All about us
Not gonna get us
De igazából akkor voltam fiatal,kb.minden számukat szerettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!