11/20 anonim válasza:
#9 Áh igen, a tuctuc, diumdisum, boots and cats és társaik. Az őrületbe kergetnek. Repetatív sz@rok. És én még régen a dubstep-et szidtam, pedig az legalább nem annyira egyhangú és lehet kifejezetten igényes, kreatív alkotásokat is találni, pl. The Enigma TNG.
12/20 anonim válasza:
Hörgős metal nyilván nem fog ízleni ha előtte nem hallottál, eléggé elüt az átlagostól. Senki nem úgy születik hogy szereti a hörgős metalt...
Szóval aki közel áll a metalhoz, de nem hallgat pl. hörgőst érdemes próbálkozni vele és szokni, elsősorban azért vált ki negatív hatást mert szokatlan.
Kérdésre válaszolva:
Mulatós, és nem azért mert szokatlan lenne. Hanem egy zene akkor is jó ha éppen nincs alkohol a szervezetben, na ez erre a műfajra nem igaz, totál arra van kihegyezve az egész...
Nincs az a pénz hogy otthon azt hallgassak...
13/20 anonim válasza:
Az olyasmiket mint a Buli buli, de valóban a magyar rap is gáz
14/20 anonim válasza:
#12 én írtam elsőként a metált (4. vagyok), jól le is lettem pontozve érte.. Hallottam épp elégszer ilyesmit, mert a bátyám ezeket hallgatta kamaszként és fiatalkorában, amíg még együtt laktunk. Úgyhogy tudom, miről beszélek, és nem tetszik. :) Sajnálom, hogy ez mások szerint haszontalan, pedig csak a kérdésre válaszoltam.
15/20 anonim válasza:
#14.A pontozás haszontalan, ne is foglalkozz vele.
Ha véleményed van le kell írni, és nem csak neked szántam a mondandómat, hanem úgy általában.
16/20 anonim válasza:
operett
mulatós
a '60-as évek, magyar "táncdalfesztiválos" zenéi
country
18/20 anonim válasza:
"mert a nézését meg a járását ... "
19/20 anonim válasza:
kb minden zene ami magyar vagy vidám témakörű
20/20 anonim válasza:
A mai felkapott zenéket, a mulatóst, a táncdalok(60-70es evek magyarjai), tuctuc-rap, jachtrock, countryt csak muszájbol hallgatok, de elvagyok vele, 90es evek zeneit se szivesen hallgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!