Melyik szereplőt utáljátok legjobban a Harry Potterből?
A felsoroltak közül Petert az árulása miatt (amit én a legnehezebben viselek a való életben -is-), de még akiket nagyon nem bírok az Greyback, őt azért mert sportból, ok nélkül rontja el mások életét örökre/öli meg őket, főként ártatlan gyerekeket, illetve a Carrow testvérek, akik véleményem szerint Umbridgenál is borzasztóbb tanárok voltak.
Tudom ez nem volt kérdés és nyugodtan kövezzetek meg, de csak azért írom le mert tudom hogy a legutáltabb karakter nagy valószínűséggel Umbridge, aki lehet szörnyű gyerekgyűlölő tanár volt, de azért szerintem az elismerendő hogy nőként ilyen magas pozícióba jutott a Mágiaügyi Minisztériumban már viszonylag fiatalon, és milyen befolyásos szerepeket tudott betölteni, és ezt nem mind erőszakkal. Igen, igen, nagyon unpopular opininon, de én nem őt utálom a legjobban, hiába tett sok megbocsáthatatlan dolgot.
4: Én sem szeretem Ginnyt. :'D
Amúgy én még Chót utálom nagyon.
5: Persze, hogy magasra jutott, mivel mindig annak a s.ggét nyalta, akinek éppen kellett. Amikor Caramel volt, neki, amikor pálfordulás volt a Minisztériumban, és gyűjtötték be a mugli születésűeket, akkor meg azon az oldalon állt. Mondjuk szerintem azt élvezte...
Egyébként szerintem maga a karakter nagyon jó és kelletta könyvekbe, de semmi becsülendő nincs benne.
Beatrix, mert megölte Siriust. 😔 Emlékszem mennyire ki voltam akadva, mikor először olvastam. Pedig már az se most volt. 😊
Viszont a színésznői alakítása a karakternek tökéletes volt szerintem. Kellőképpen őrült. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!