Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik karaktert/karaktereket...

Melyik karaktert/karaktereket utáljátok a legjobban a Money heist-ban?

Figyelt kérdés

2021. márc. 18. 21:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Bármelyik karaktert kiszednék nem lenne ilyen jó a show. Úgyhogy egyiket sem.
2021. márc. 18. 23:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Arturito meg szep😂
2021. márc. 19. 00:35
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy szedjék ki, csak ki a leginkább unszimpatikus😂
2021. márc. 19. 07:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Arturo a sz-Arturo. Én értem, hogy unszimpatikus.

Mégis Imádom. Azt a réteget képviseli, aki szívesen nézi a showt és él-hal a pénzverdében történetekért. Csak úgy tudja minden nap újra átélni, ha előadást tart belőle. Amikor visszakerül, már nem elég neki, a bentlét, bele akar szólni. Irányítani akarja. Igazi megszállott. Ki is mondja, hogy neki csak ez az élete, odakint depressziós.

Azért ezzel tudok szimpatizálni, mert 3x néztem Már meg az első két évadot és egyszer a többit. Nagyon is meg tudom érteni, hogy ebben szeret élni Xartúró bácsi. Az, hogy egy pöts, az egy dolog. De a szenvedélyét tudom értékelni.

Tenyérbe mászó. Az tutti! Sőt! Az előtt is az volt, hogy elkezdődött volna a rablás. Csak az írók túl kegyesek vele, hogy töltsék a storyt. Simán el kellett volna zárni, mint második évadban a lázadókat. De valahogy harmadik évadban nincs agyuk a rablóknak.

Nala is tenyérbe mászóbb alak a dáma Palermo, aki egy bosszú szomjas szociopata. Vele semmilyen részén nem tudok szimpatizálni. Saját bajtársait elárulja... Na ez nekem az alja. Ennél jobb a sima gyilkosság is.

2021. márc. 19. 08:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Arturitot akkor utaltam meg vegleg, mikor a titkarnot vagy kit szexualisan bantalmazott.
2021. márc. 19. 12:35
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Én Palermo-t és Gadnía-t nagyon utálom, de azét Artuot is :3
2021. márc. 19. 14:38
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Arturito, Sierra, Tamayo, Gandía
2021. márc. 25. 18:38
 8/11 Fejenállóútonálló válasza:
100%
Arturo és Tokyo
2021. máj. 8. 14:31
 9/11 anonim ***** válasza:
84%

Atrurito

Sierra

Gandia

És egy kicsit Tokyot is, mert mindig ő hoz bajt a többiekre, de csak emiatt, amúgy szimpatikus karakter.

2021. jún. 10. 18:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Óóó igen a Sza@rtúró...

Monica: "Még, még"

Arturito: "Te megerőszakoltad Monicát?" 😆😆😆

2021. jún. 12. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!