Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyire nehéz Techno "zenét"...

Mennyire nehéz Techno "zenét" csinálni?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy pár óra alatt össze lehet rakni egy pár perces számot. Ez igaz?

2022. jan. 26. 18:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ne*
júl. 30. 19:52
 22/28 anonim ***** válasza:
#20 nem mintha a metál termésnek ne lenne olyan része, amiket másfél óra gyakorlás után bárki eljátszik
aug. 5. 14:10
 23/28 anonim ***** válasza:

Ez elég szar érvelés. Amit említettem a válaszomban, azt neked is javaslom. Tudom, hogy mire gondolsz: Rammstein, Korn, akár Marilyn Manson, stb...

De, mégis csak élő, ergo hsm

aug. 6. 06:31
 24/28 anonim ***** válasza:
Ergo nem gépen rakják össze!*
aug. 6. 06:31
 25/28 anonim ***** válasza:
Nem ezen múlik. Attól, hogy valamit gépen raknak össze, még igényelhet sok munkát és nagy hozzáértést. Attól, hogy valamit nem gépen raknak össze, még nem jelenti azt, hogy nagy hozzáértést igényel.
aug. 6. 11:52
 26/28 anonim ***** válasza:

De több év megtanulni jól játszani hangszeren, míg gombokat nyomogatni semmiség. Te nagyon szakértőnek gondolod magad, de csak gondolod, hogy az vagy. Én nem vagyok ellene az elektronikus zenének, de te viszont igen. Neked az tetszik, hogy egy gép játszik az ember helyett, egy program és bizony, elég nagy baj.

aug. 6. 20:24
 27/28 anonim ***** válasza:
Tiszta óvoda.
aug. 7. 02:32
 28/28 anonim ***** válasza:

Igazad van.

aug. 7. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!