Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » AZ X faktor győztesei miért...

AZ X faktor győztesei miért nem lettek sztárok ?

Figyelt kérdés
Már idén volt a 10 vagy 11. széria most nem is tudom melyik. De azok akik megnyerték eléggé eltűntek a süllyesztőbe. A műsor után egy ideig még ismertek voltak de pl Kocsis Tibi vagy Danics Dóra. Nem igen halottam tőlük új dalokat mostanában. Biztos van de amíg mondjuk a Wellhello vagy a Halott Pénz esetleg Majka számaiba belefutók pedig egyiket sem kifejezetten szeretek , hát nem tudnák mondani egy Danics Dóra számot ,mert egyszerűen nem futok bele. miért tűnnek el ezek az emberek
2022. jan. 11. 18:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

A fentebb leírt igazságok mellett az is számít, hogy ma már a TV nem igazán tényező a popszakmában. Az előadók a YT-on és a Spotify-on tudnak sikerre jutni. Sokkal nagyobb az elérés, könnyebb is megtalálni a saját közönséget. A Dal c. műsor jó példa erre, amit párezer nyugdíjason kívül szinte nem is néznek a fiatalok. Az X-faktor sem ér el már milliókat, ahogy a Megasztár sem, és a közönség (és a fellépők) minősége is elég véleményes.

Kis színesként mesélem, hogy zenészként minden évben betalál az X-faktor toborzócsapatból egy-két idióta, akiknek nagyjából mindegy, hogy kit húznak be, csak meglegyen a kvóta. Mindig udvariasan elmagyarázom, hogy tök vakon vannak, és legalább ránézhetnének az FB-oldalamra, hogy hány éves vagyok és milyen zenekarokban játszom, mielőtt rámírnak. És erre már sohasem jön válasz. :D

2022. okt. 9. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!