Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » AZ X faktor győztesei miért...

AZ X faktor győztesei miért nem lettek sztárok ?

Figyelt kérdés
Már idén volt a 10 vagy 11. széria most nem is tudom melyik. De azok akik megnyerték eléggé eltűntek a süllyesztőbe. A műsor után egy ideig még ismertek voltak de pl Kocsis Tibi vagy Danics Dóra. Nem igen halottam tőlük új dalokat mostanában. Biztos van de amíg mondjuk a Wellhello vagy a Halott Pénz esetleg Majka számaiba belefutók pedig egyiket sem kifejezetten szeretek , hát nem tudnák mondani egy Danics Dóra számot ,mert egyszerűen nem futok bele. miért tűnnek el ezek az emberek
2022. jan. 11. 18:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Azért,mert hiába szavazzák meg őket legjobbnak, attól még legtöbbször tehetségtelenek.
2022. jan. 11. 18:19
 2/11 anonim ***** válasza:
61%

Mert sok kis takony, főleg lány szavaz, akik kisfiúkat tolnak. Meg a csatorna is "jóemberkedik", pl. most, amikor a csóró rapper gyerek nyert, aki tök gagyi.

Számomra eddig 1 olyan versenyző volt, aki tényleg sztár alkat és az Wolf Kati. Gyönyörű MILF és kiváló énekes.

2022. jan. 11. 18:37
 3/11 anonim ***** válasza:
98%

Mert semmi egyediség nincs bennük.

Megírják nekik a dalokat, neki csak elő kell adni és stúdiózni. Magyarul magától egy nulla

2022. jan. 11. 19:31
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. De érdekes, mert a Megasztárból valahogy többen maradtak fent
2022. jan. 11. 20:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Danics Dóráról én is azt hittem, el van tűnve, de pont ma futottam bele valahol a neten, hogy jelenleg a "Tengerszem" nevű metálegyüttes énekesnője.
2022. jan. 11. 23:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Sok énekes van az országban és nem könnyű sztárrá válni.

Egy jó énekes nem csak abból áll hogy jól eltud énekelni valamit. Sokan jönnek ilyen műsorokba és a zene elméletet sem ismerik, mások meg évekig tanulják zene is iskolában és még azokból sem lesz java részéből sztár. Ahhoz, hogy valaki jó énekes legyen nem csak hang kell. Kellenek nagyon jó emberi kapcsolatok és jónak kell lenni csapat munkában. Kell egy jó zene szerző is, mert hiába jó a hangja ha a zene nem jó. Kell menedzser, amit szerintem nem olyan könnyű találni. És sok más minden kell még.

Az ilyen műsorok szerintem nem is arra vannak hogy tehetségeket fedezzünk fel és híressé tegyük őket, hanem arra, hogy a televízió csináljon nézettséget és pénzt.

2022. jan. 12. 21:02
 7/11 anonim válasza:
100%

Danics Dóra a Tengerszem énekesnője, Ő írja a szöveget, és dallamokat is, fel is lépnek pénteken volt koncertjük pl a Dürer Kertben, készül a 2. lemez. Nagyon jók igényes szöveg és zene. Legközelebb február 26.-án lesz koncertjük S8-ban.

A Cimbaliband énekesnője is, a közösen írt lemezzel Fonogram díjat nyertek.

Marcussal is vannak közös számaik.

Az egyetlen énekes akinek drukkoltam és nem adta el magat, megmaradt az egyénisége, lehet hogy nem játszák annyit a rádiók de amit kiad az igényes.

2022. jan. 17. 18:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hol kellett volna dalokat hallanod? Az rtl klubnál ugye csak az ilyen 12 egy tucat szintű legrosszabb értelemben vett pop marad meg, gondolom küldik őket ilyen beszélgetős műsorokba, meg hasonlók. Rádióból hallhatnál ugyan, de hogy oda bekerülj, a menedzsernek tejelnie kell, meg nem biztos hogy pont abban a műfajban énekelnek amit te hallgatsz.
2022. jan. 27. 01:27
 9/11 NTBS ***** válasza:
Mert évente van több tehetségkutató. Túl sok. Nincs igazi mondanivalójuk.
2022. aug. 19. 11:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nos. Nagyjából az X-Faktor a legalja a tehetségkutatóknak. Minden más tehetségkutatóból sokkal több ember marad fent a felszínen. Mint ahogy mondtad, a Megasztárt például, de elég megnézni a "Sztárban sztár leszek"-et is, vagy épp "A Dal" -t. Mindegyikbe sokkal több és jobb tehetség van, akik között akadnak olyanok is, akik befutnak és meg is tudják ezt tartani.
2022. aug. 19. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!