AZ X faktor győztesei miért nem lettek sztárok ?
Mert sok kis takony, főleg lány szavaz, akik kisfiúkat tolnak. Meg a csatorna is "jóemberkedik", pl. most, amikor a csóró rapper gyerek nyert, aki tök gagyi.
Számomra eddig 1 olyan versenyző volt, aki tényleg sztár alkat és az Wolf Kati. Gyönyörű MILF és kiváló énekes.
Mert semmi egyediség nincs bennük.
Megírják nekik a dalokat, neki csak elő kell adni és stúdiózni. Magyarul magától egy nulla
Sok énekes van az országban és nem könnyű sztárrá válni.
Egy jó énekes nem csak abból áll hogy jól eltud énekelni valamit. Sokan jönnek ilyen műsorokba és a zene elméletet sem ismerik, mások meg évekig tanulják zene is iskolában és még azokból sem lesz java részéből sztár. Ahhoz, hogy valaki jó énekes legyen nem csak hang kell. Kellenek nagyon jó emberi kapcsolatok és jónak kell lenni csapat munkában. Kell egy jó zene szerző is, mert hiába jó a hangja ha a zene nem jó. Kell menedzser, amit szerintem nem olyan könnyű találni. És sok más minden kell még.
Az ilyen műsorok szerintem nem is arra vannak hogy tehetségeket fedezzünk fel és híressé tegyük őket, hanem arra, hogy a televízió csináljon nézettséget és pénzt.
Danics Dóra a Tengerszem énekesnője, Ő írja a szöveget, és dallamokat is, fel is lépnek pénteken volt koncertjük pl a Dürer Kertben, készül a 2. lemez. Nagyon jók igényes szöveg és zene. Legközelebb február 26.-án lesz koncertjük S8-ban.
A Cimbaliband énekesnője is, a közösen írt lemezzel Fonogram díjat nyertek.
Marcussal is vannak közös számaik.
Az egyetlen énekes akinek drukkoltam és nem adta el magat, megmaradt az egyénisége, lehet hogy nem játszák annyit a rádiók de amit kiad az igényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!