Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miben tud többet a Spotify...

Isti22 kérdése:

Miben tud többet a Spotify más zeneszolgáltatónál?

Figyelt kérdés

Látom, hogy most nagyon menő, de egyelőre nem fedeztem fel olyat, mai miatt kényelmesebb lenne pl. a YouTube-nál.

Rólam: Nincs mobilnetem, a telefonomra van letöltve zene. Otthon pedig a YouTube szokott menni.

Szóval miben tud többet a Spotify vagy miben kényelmesebb más zeneszolgáltatóknál, amiért megérne váltanom?

2022. jan. 4. 23:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

az ingyenes spotify nem nagy valami, a spoty premium rengeteg olyan dolgot tud, ami miatt érdemes használni, ha megteheti az ember.

azon felül ugyebár, hogy kegyetlen jó az algoritmusa és jól válogat össze lejátszási listákat az alapján, hogy miket hallgatsz (ellentétben a youtube-al, ami csak ugyanazokat rakja össze egy idő után, amiket már hallgattál), le tudod tölteni a zenéket, nem mp3-ba a telefonodra, de a spoty-n belül meglesznek a zenék amiket letöltöttél és internet kapcsolat nélkül is tudod azokat hallgatni. Rengetegféle lejátszási listát találsz, akár mások által összeállítva, akár spoty által összeállítva az általad hallgatott zenék alapján, rengetegféle módon, akár hangulat alapján, akár alkalomhoz, akár stílus szerint, akár előadó szerint...

és hát, úgy önmagában a spoty a legelismertebb zenei stream platform, már minden elérhető ott, amit hivatalosan kiadtak.

2022. jan. 4. 23:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is sokáig szkeptikus voltam a spotifyal, de végül beadtam a derekam és beszereztem a prémiumot. Az előttem való jól írta a dolgokat, de én még kiegészíteném az év végi kis összefoglalóval. Jó megnézni, hogy hány percet hallgattál zenét az évben, mi szólt a legtöbbet, milyen hangulatban voltál, kik alkották a kedvenc előadóidat stb. Létre tudsz hozni saját gyűjteményeket, amiket ha letöltessz (pár másodperc az egész) offline is tudod őket hallgatni.

Amúgy ki lehet próbálni egy hónapig ingyen a prémiumot. Igaz meg kell adni a bankkártya adataidat, de az egy hónap előtt kapsz értesítést és ha lemondod az előfizetést nem kell fizetni érte.

2022. jan. 8. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!