Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van az hogy spotify-on...

Dimitri45 kérdése:

Miért van az hogy spotify-on hallgatok egy albumot és nem az albumban lévő zenéket dobál be ?

Figyelt kérdés
Mindig az van higy , elibdítok egy jó albumot mondván hogy most ezt akarom hallgatni és olyanokat dobál be ami nem is oda illő nem is abban az albumban van

2021. dec. 28. 22:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Direkt van ez így, hogy fizess elő premiumra.
2021. dec. 28. 23:39
 2/9 A kérdező kommentje:
De figyelj premiumot használok 2 éve
2021. dec. 28. 23:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Én ilyennel még sosem találkoztam. Nem azután csinálja, hogy már végigért az album?
2021. dec. 29. 00:18
 4/9 A kérdező kommentje:
3-nak válasz : nem nem azután , van egy zene az abumban pl mondjuk az 5. És akkor bead egy od nem illő zenét
2021. dec. 29. 00:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Windows appból is ezt csinálja, vagy csak telefonon? Ha csak az egyiken csinálja, akkor javasolnék egy újratelepítést. Ha nem, akkor mégiscsak ellenőrizd azt az előfizetést, mert úgy nem kéne ezt művelnie.
2021. dec. 29. 00:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Autoplay-t kapcsold ki a beállításokban.
2021. dec. 29. 09:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Ki van kapcsolva , és windows appból is csinálja
2021. dec. 29. 12:00
 8/9 anonim válasza:
Nekem is csinált ilyet. Valami bug volt. Indítok egy lejátszási listát és egy random másik számot játszott le. Oké, akkor egy másik albumot indítok és szintén egy teljesen másik számot indít el. Mondom frankó. Egész nap csinálta, és egyszer csak megjavult 😅
2022. febr. 19. 02:40
 9/9 A kérdező kommentje:
A 8.nak válasz : nekem hála az égnek megjavult de velem kétszer csinálta ezt és ugyan úgy javult meg mint neked hogy magától
2022. febr. 26. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!