Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mai zenét nem hallgatok,...

Jamcha01 kérdése:

Mai zenét nem hallgatok, viszont kíváncsi vagyok valamire. Jelenleg ki a könnyű zene legnagyobb úttörője?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy például az 50-es évek legtehetségesebb, legnagyobb hatású zenészeihez ( Buddy Holly, Chuck Berry, Eddie Cochran) hasonlóan kiről mondható el?

2021. dec. 23. 23:45
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

Hát szerintem nincsenek manapság úttörők ebben a műfajban.Legalábbis amennyit én hallok belőle az alapján nincs különösebb újdonság a műfajban.Aztán lehet,hogy csak nem veszem észre.

Legalábbis azok között amik széles közönséghez eljutnak mondjuk a rádióban sugározzák szinte csak ilyen tinglitangli unalmas dalokat hallok.Vagy a régebbi zenék feldolgozásait.Amik számomra rosszabbul hangzanak mint az eredetiek..

2021. dec. 24. 10:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Minden is van ma, nincsenek úttörők. Műfajonként vannak specializált producerek, akik fújják a passzátot.
2021. dec. 24. 13:49
 3/4 anonim ***** válasza:

az a nagy helyzet, hogy manapság, ha az embernek valóban van jelentős tudása és tehetsége, könnyebben keres pénzt a háttérben névtelenül, mint pld. ghostproducer, vagy hangmérnök, mint sztárelőadó, úgyhogy azok az úttörők akik itt említésre méltók lennének, nagyrészt ismeretlenek.

a másik, hogy sajnos valóban nem túl bátrak a producerek/zenészek ami az újításokat illeti, fogják a jól ismert pop hangzást, átírják a cintányér ritmusát picit reggaeton-osra, és kész is az újdonság kb.

2021. dec. 24. 14:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Én sem igazán hallgatok mai zenéket, mert szerintem már 7-8 éve közel sincs annyi jó, mint régen, de ha egy úttörőnek számító előadót kell megnevezni, akkor talán Ed Sheeran, de nem biztos!
2021. dec. 25. 19:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!