Mai zenét nem hallgatok, viszont kíváncsi vagyok valamire. Jelenleg ki a könnyű zene legnagyobb úttörője?
Hát szerintem nincsenek manapság úttörők ebben a műfajban.Legalábbis amennyit én hallok belőle az alapján nincs különösebb újdonság a műfajban.Aztán lehet,hogy csak nem veszem észre.
Legalábbis azok között amik széles közönséghez eljutnak mondjuk a rádióban sugározzák szinte csak ilyen tinglitangli unalmas dalokat hallok.Vagy a régebbi zenék feldolgozásait.Amik számomra rosszabbul hangzanak mint az eredetiek..
az a nagy helyzet, hogy manapság, ha az embernek valóban van jelentős tudása és tehetsége, könnyebben keres pénzt a háttérben névtelenül, mint pld. ghostproducer, vagy hangmérnök, mint sztárelőadó, úgyhogy azok az úttörők akik itt említésre méltók lennének, nagyrészt ismeretlenek.
a másik, hogy sajnos valóban nem túl bátrak a producerek/zenészek ami az újításokat illeti, fogják a jól ismert pop hangzást, átírják a cintányér ritmusát picit reggaeton-osra, és kész is az újdonság kb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!