Vannak itt még rajtam kívül kpop-ot hallgató fiúk?
Én is
Csajokat leginkább Blackpink, Twice, Red Velvet, Aespa
Kik a biasaid?
Én is szinte csak csajokat: BP, CLC, Dreamcatcher, Everglow, (G)I-dle, Mamamoo, Aespa, Solo-k: Chung Ha, Alexa. Néha még Purple Kiss, Somi, Red Velvet, Twice, Itzy, Sunmi, meg még lol-bol K/DA számok is jók szerintem :D
Biasok: Jennie, Yeeun, Sihyeon, Soyeon, Sihyeon, Solar
Ez így 2 év alatt jött össze :D
+1
Én is főleg lánybandákat/soloistákat hallgatok, de néha becsúszik pár szám fiúbandáktól is😅
Akiket sokat hallgatok: Dreamcatcher, Everglow, Blackpink, Twice, (G)i-dle, Mamamoo, Clc, Chungha, Dreamnote, Pink fantasy, Purple kiss, Stayc, IU, Taeyeon, Youha, Wjsn.
Kevésbé gyakran elég sok előadótól szoktam hallgatni, csak párat írok le, így is elég sok lesz 😂 : aespa, itzy, iz*one, apink, gfriend, gugudan, favorite, oh my girl, craxy, fromis_9, gwsn, lee hi, loona, red velvet, nature, pixy, sunmi, stellar, somi, weki meki, yukika, 3ye, ateez, txt, knewe, oneus, billie, ive, bugaboo, day6, g-reyish, hot isuue, limesoda, lunarsolar, majors...
Viszont nagy részüket nem ismerem mèg nagyon, csak a zenéjüket hallgatom..
Biasok, a csapatokból amiket már ismerek:
Dreamcatcher - Yoohyeon
Everglow - E:u/Mia
Blackpink - Lisa/Rosè
Itzy - Yeji/Ryujin
Twice - Jihyo
Loona - Heejin
Mamamoo - Solar
(G)i-dle - Yuqi
Aespa - Winter
#5 Én ia így vagyok vele, azért is írtam én is csak néhányat. :D
btw (G)i-dle-ből Yuqi-t kihagytam 2. biasnak
Ja lehet rosszul tudom/tudjuk, mert én pl. hallgatok többféle zenét is, de én úgy vagyok vele, hogy sok nyugati zene után sokszor jól esik egy kis változatosság. Szóval annyira nem vagyok ismert az ilyenekben. 😅 Nálam sok minden számít, hogy mitől lehet egy zene jó, szerintem mindennek megvan a saját egyedisége a maga módján.
De írd meg nyugodtan :)
#8, a bias itt a kedvenc tagot jelenti az adott csoportban🙂
4/5ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!