Spotifyon kell fizetni?
Nem, általában automatikusan levonja minden hónapban.
Természetesen először regisztrálni kell.
Most hiába pontoztok le, ez egy fix előfizetés, ha jól be van állítva paypallal akkor minden hónapban szépen levonja, nem kell mindig a spotify-n hitelesíteni külön.
GYK-s színvonal megvan, mégha hülyeséget írnék megérteném.
Hülyeséget írtál, mivel a kérdés szövegkörnyezete arra utal, hogy azt szeretné megtudni, hogy a szolgáltatás használata már az elejétől kezdve fizetéshez kötött (lásd mint Netflix), vagy pedig szabadon beregisztrálhat és úgy is tudja-e használni.
A Spotify használható előfizetéssel, de az nem kötelező és nem feltétele a tartalom elérésének.
Az pedig duplán hülyeség, ha leírod válaszként hogy nem kell fizetni, mert automatikusan levonja a számládról. És az mi, ha nem fizetés? És még ki is kéred magadnak, hogy mindenki hülye, csak te vagy itt helikopter.
"tehat, spotifyon kel fizetni v csak regisztrani?"
Ennyit írt a kérdező, mi vagyok én gondolatolvasó?
Erre válaszoltam, nem fizetsz a Spotify-n hanem nagyrészt valamelyik felületen, megadva a bankkártya adatait vagy paypal-t.
És előfizetsz rá.
"És az mi, ha nem fizetés?"
Szolgáltatásért ELŐFIZETSZ, nem kifizeted mint egy boltban a kenyeret és a zsemlét, ha lemondod akkor is kitöltheted a hátralévő időt.
Nem ugyan az a kettő.
És nem írtam hülyeséget megmondó ember, köszönöm a kiforgatást, és az utolsó mondatért mehetne is 1-2 hónap pihenő személyeskedésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!