Mostantól havonta fizetni kell a Spotify-on? FONTOS!
Figyelt kérdés
Az van hogy most kiszokta adni a Spotify, hogy Prémium előfizetés kipróbálása, és én teljesen véletlenül nyomtam rá ahogy nem figyeltem és most egy 7 napos próbaverziót ír ki az "előfizetés fülnél. És akkor mostmár a 7 nap leteltével mindig vonni fog le pénzt? De nem kért semmi féle adatot, nagyon aggódok mert tényleg teljesen véltlenül volt! Fontos lenne a minél előbbi válasz!2016. febr. 22. 19:12
1/2 anonim válasza:
honnan vonjon le, ha (ezek szerint) meg sem adtad az adataid? amúgy nem.
2/2 anonim válasza:
Sziaa!!
Ne aggódj!Nekem is így volt és a hét nap elteltével kaptam egy üzenetet hogy mostantól a Spotify ingyenes verziójába kerültem vissza 😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!