Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik a legtúlértékeltebb...

Melyik a legtúlértékeltebb együttes szerinted?

Figyelt kérdés

Melyik az a híres együttes, ami körül sose értetted a hype-ot.

Majd én is elmondom a véleményem, várom a válaszokat.

2022. jan. 1. 19:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Bts
szept. 27. 16:30
 22/27 anonim ***** válasza:
15%
Ilyen nincs a BTS-nek meg van rá az oka,hogy miért ennyire népszerű.A népszerűség és a túlértékelés NEM ugyanaz!
szept. 27. 19:47
 23/27 anonim ***** válasza:
22- az 3gyelten oka az az, hogy tinilányok eké nyomnak szexi modell díszmelegeket, és akkor rájuk csorgatják a nyálukat. Úgyhogy igen is túlértékelt az egész.
szept. 28. 11:21
 24/27 anonim ***** válasza:
Nem túlértékelt,és nem csorgatják a nyálukat a tini lányok!(Na jó talán vannak ilyen rajongók)de nem csak ez jelenti azt,hogy túlértékelt,sztem nagyon megérdemlik azt ahol most vannak,senkinek nem sikerült ennyire népszerűnek lennie,mint a BTS-nek(talán a Blackpinknel is)de azért mert ennyire népszerű még nem jelenti azt hogy túlértékelt!Csak te is gondolom egy ilyen toxic hater vagy aki nem lát bele a valóságba és abba,hogy milyen nehéz idol-nak lenni,és hogy igenis tettek azért,hogy most itt lehessenek!(Most amúgy pont katonaságba vannak,kivéve Jint mert őt nyáron már kiengedték)
szept. 29. 08:35
 25/27 anonim ***** válasza:

Te meg ilyen toxik rajongó vagy aki nem fogadja el más véleményét. És ha a népszerűség és a túlértékeltség nem ugyan az akkor ez visszafele is igaz. Ha valami népszerű az attól még lehet túlértékelt, és attol hogy népszerű valami attól még nem feltétlen lesz jó. Valamint kicseszettül cringe látni amikor egy tök komoly videó alatt kommentel egy bts fan, bts-es profilképpel, és a bts fangirlök meg odairogatják hogy "jaaaj te is bts fan vagy de nagyon cool" még akkor is amikor a videó témájához nem illik és mondjuk egy komoly videórol van szó. A fanok nagy része pedig elfogult és toxic, mert mindenki arcába tolják h ők bts fanok és aki esetleg nem szereti őket, az kb egy szar szutyok szemét ember, és elküldik a halál fszába. Az egész arról szól, bocsánat, nagy része arról szól amit leírtam, kár tagadni. Tinicsajok arcába tolnak szexi pasikat és ők meg össze vissza shippelik őket(mert a wattpadon is ez megy egy normális könyv nincs szinte csak bts shippek, ezért is töröltem le) Elismerem, a tagok tehetségesek, de ha nem lennének jóképűek, akkor valszeg nem néznék őket kár tagadni.

SZERINTEM túlértékeltek és rendben van ha te nem igy gondolod, fanjuk vagy de ne erőltesd már másokra hogy jaj a bts igenis nagyon jó meg ilyesmik. Te meg vakszeg az én zenémet utálod és tartod túlértékeltnek. De nem kezdembel magysrázni hogy mért hülyeség a véleményed, hanem fogom, és elfogadom.

szept. 29. 11:10
 26/27 anonim ***** válasza:
Xd,nagyon cringe
szept. 30. 07:08
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem vagyok toxic rajongó,csak nem akarod elfogadni az igazságot
szept. 30. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!