Melyik a legtúlértékeltebb együttes szerinted?
Melyik az a híres együttes, ami körül sose értetted a hype-ot.
Majd én is elmondom a véleményem, várom a válaszokat.
Te meg ilyen toxik rajongó vagy aki nem fogadja el más véleményét. És ha a népszerűség és a túlértékeltség nem ugyan az akkor ez visszafele is igaz. Ha valami népszerű az attól még lehet túlértékelt, és attol hogy népszerű valami attól még nem feltétlen lesz jó. Valamint kicseszettül cringe látni amikor egy tök komoly videó alatt kommentel egy bts fan, bts-es profilképpel, és a bts fangirlök meg odairogatják hogy "jaaaj te is bts fan vagy de nagyon cool" még akkor is amikor a videó témájához nem illik és mondjuk egy komoly videórol van szó. A fanok nagy része pedig elfogult és toxic, mert mindenki arcába tolják h ők bts fanok és aki esetleg nem szereti őket, az kb egy szar szutyok szemét ember, és elküldik a halál fszába. Az egész arról szól, bocsánat, nagy része arról szól amit leírtam, kár tagadni. Tinicsajok arcába tolnak szexi pasikat és ők meg össze vissza shippelik őket(mert a wattpadon is ez megy egy normális könyv nincs szinte csak bts shippek, ezért is töröltem le) Elismerem, a tagok tehetségesek, de ha nem lennének jóképűek, akkor valszeg nem néznék őket kár tagadni.
SZERINTEM túlértékeltek és rendben van ha te nem igy gondolod, fanjuk vagy de ne erőltesd már másokra hogy jaj a bts igenis nagyon jó meg ilyesmik. Te meg vakszeg az én zenémet utálod és tartod túlértékeltnek. De nem kezdembel magysrázni hogy mért hülyeség a véleményed, hanem fogom, és elfogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!