Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik a legtúlértékeltebb...

Melyik a legtúlértékeltebb együttes szerinted?

Figyelt kérdés

Melyik az a híres együttes, ami körül sose értetted a hype-ot.

Majd én is elmondom a véleményem, várom a válaszokat.

2022. jan. 1. 19:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
21%

Azért a Metallica túlértékelt, Master of Puppets, Ride The Lighting, And Justice for All, Black, meg Kill ’Em All albumok mellett...

Értem én hogy Nothing Else Matters ismert csak, de egy Battery-től vagy egy Blackened-től mindig leesik az ember álla, hogy már akkor milyen komplex zenéket tudtak csinálni, és sok előadó máig ebből él meg...

Szóval azt hülyeségnek gondolom, mert nem sok metal banda van aki elmondhatja hogy van 5 ilyen erős albuma.

Am. részemről Queen, elismerem a hatásait, de 1 igazi ízig-vérig prog rock albumuk sincs ami eléri bármely jobb Yes album szintjét, kvázi több kortárs banda is jobb volt, de ők voltak az átlag hallgatóság prog rock bandája.

2022. márc. 4. 23:17
 12/27 anonim ***** válasza:
28%
Beatles
2022. márc. 5. 18:11
 13/27 anonim ***** válasza:
91%

pl. az AC/DC azzal a vernyákoló irritáló énekessel

Coldplay: A Speed of sound jó, a többi számuk sztem hulladék.

A Beatles kívüli hype-ot én se értem.

2022. okt. 21. 09:59
 14/27 anonim ***** válasza:
79%

Radiohead, Coldplay, Nirvana, Bob Dylan, David Bowie (nem együttesek, hanem előadók, tudom)

Na ők azok, akiket nem tudok megszeretni. Pedig gyakorlatilag mindent meghallgatok, de ezeket nagyon nem szeretem. Amúgy biztos van még egy pár, de most hirtelen ennyi jut eszembe.

De amúgy igen, mondhatnám a BTS-t és társait is. Ezt a kpop körüli mizériát sem értem.

A Beatles-t szeretem, bár így is igen túlértékeltnek tartom. A maga korában biztos nagyon újszerű meg forradalmi volt, de mára már egy csomó érdekesebb zene van... de amint mondtam, nem fikázom őket, mert bírom őket. Csak szerintem túlértékeltek is.

Aztán még mondhatnám a Billie Eilish-féle popsztárokat is. Ők sem az eseteim.

2023. jún. 24. 18:21
 15/27 anonim ***** válasza:
89%

Hú, a Nirvana tényleg baromi túlértékelt, pedig vannak jó számai. Sokkal jobb együttesek vannak műfajon belül is, pl Alice in Chains, de a Life of Agony vagy Failure grungeosabb számai is sokkal jobban szvsz.

Az AC/DC szörnyű.

Geszti: szerintem az egész zenei munkássága eléggé nevetséges, a Jazz+az jó talán az énekesnők miatt, de a több…

2023. jún. 26. 19:04
 16/27 anonim ***** válasza:
39%

Nincs ilyen!!!

Mindenki megdolgozott,azért ahol most van!

júl. 13. 19:27
 17/27 anonim ***** válasza:
31%
#16, lehet, de nem a szorgalmon van a hangsúly, hanem az eredményen!
júl. 14. 21:48
 18/27 anonim ***** válasza:
16%
Az eredmény is jó,nem értem mi a f***ról beszélsz,nem vagy Blink,akkor ne írj ilyeneket,mert te nem támogatod őket...csak a negatív komment😓
júl. 15. 08:38
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Vagy Army
júl. 15. 08:39
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat,de azt hittem másik kérdésről van szó,ezért írtam Blinket
júl. 15. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!