Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez jó kezdő gitárnak?

Ez jó kezdő gitárnak?

Figyelt kérdés

[link]

Egyáltalán nem tudok gitározni, de meg szeretnék tanulni. Ez jó lenne kezdésnek? Nincs túl sok pénzem rá, max 30 ezret tudnák ki adni érte. Persze ha a linkelt gitár nagyon szar akkor inkább várok és gyűjtök még rá, csak minnél hamarabb el szeretném kezdeni

2021. dec. 13. 01:02
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Megnéztem ezt a ad810 gitárt amit írtak és használtan megtaláltam jófogáson

[link]

Ez akkor jó lenne kezdésnek? Ha jól láttam 4/4 a mérete is

2021. dec. 13. 12:58
 12/30 anonim ***** válasza:
Ez talán a legjobb kezdésnek, korrekt gitár.
2021. dec. 13. 13:08
 13/30 anonim ***** válasza:

[link]

Gondolom erre gondoltál.

2021. dec. 13. 13:09
 14/30 Waff ***** válasza:

11@: fémhúrosnál nem számokkal használják a méret jelöléseket, ez inkább klasszikus gitárra jellemző. Fémhúrosoknál , folk, parlol, dreadnought, jumbo stb megnevezések vannak, ezek a nevek eltérő méreteket és eltérő testformákat is jelölnek.

A mezei Cort AD810 egy dreadnought forma, és kezdésnek az is jó választás.

2021. dec. 13. 13:25
 15/30 anonim ***** válasza:
53%

A legcélszerűbb egyébként, ha bemész egy hangszerboltba, kipróbálgatsz párat, hogy milyen a fogása, érezni fogod, hogy túl nagy-e a 4/4-es, az eladók is segíteni fognak, nem szégyen az, ha életed első gitárja, és gőzöd nincs róla, mindenki így kezdte.

Egy normális boltban átb-szni se fognak, nem fognak rádsózni se nagyon sz-rt, se egy indokolatlanul drága cuccot se, nem érdekük nekik sem.

Ha pesti vagy környéki vagy, a mezzofortét tudom ajánlani, én eddig még nem jöttem ki onnan negatív tapasztalattal.

2021. dec. 13. 13:34
 16/30 anonim ***** válasza:
50%
Cort Ad810 oké! Viszont ebben az árkategóriában, szerintem megengedhetnéd magadnak, hogy újonnan rendelj egyet. Oké, hogy posta, vagy egyéb csomagküldő elhozza, de annak is lehet költsége és ki tudja a használt hangszert hogyan fogod megkapni egy reemélhetőleg előre elutalt összeg ellenében, míg a bolt nagy valószínűséggel ingyen elküldi. A hansgzer és egyéb megvásárolt eszköz szakszerűen van csomagolva, szállítási problémáért van hová panasszal élni. Van garanciád, elállási lehetőséged-visszaküldheted, ha nem tetszik, kérdés nélkül. Tudom, hogy kevés pénz is sok, de tízezer körüli forintról van szó, amit ezesetben érdemes pluszban elkölteni. Ráadásul szükség lehet még pengetőre, vagy egyéb gitáros dologra-állvány, falikar, válpánt,hangoló-amire nem kell majd külön szállítási díjat fizetned, ha egy helyen vásárolnád meg. Hajrá, jó gitározást!
2021. dec. 14. 05:55
 17/30 Waff ***** válasza:
100%

"Ráadásul szükség lehet még pengetőre, vagy egyéb gitáros dologra-állvány, falikar, válpánt,hangoló..." ezek közül egyenlőre csak néhány pengetőre lesz szüksége.

Látatlanból, "vakon" sose vegyél gitárt, hatványozottan igaz ez ha életed első gitárjaról van szó. Szóval irány egy hangszerbolt. Próba!

2021. dec. 14. 08:23
 18/30 Waff ***** válasza:
78%
Ja ezt még elfelejtettem, ezernyi hangoló appit tudsz letölteni a telódra, pénzt ne adj hangológépre!
2021. dec. 14. 08:24
 19/30 anonim ***** válasza:
50%
Waff! Mit akarsz kipróbáltatni vele? Az elején írta, hogy egyáltalán nem tud, tehát most kezdené.
2021. dec. 15. 03:59
 20/30 anonim ***** válasza:
74%
#19 attól még megfogdoshatja hogy mennyire kényelmes, kér tanácsot, 1993-ban amikor megvettem életem első gitárját tökegyedül, szó szerint ZÉRÓ tudással, akkor is elmentem megnézegetni a gitárokat. nem látatlanban vettem valamit. Kézbefogtam, plöm, plöm.. tetszik a hangja kényelmes markolni a nyakát, jó lesz..
2021. dec. 15. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!