Ez jó kezdő gitárnak?
Egyáltalán nem tudok gitározni, de meg szeretnék tanulni. Ez jó lenne kezdésnek? Nincs túl sok pénzem rá, max 30 ezret tudnák ki adni érte. Persze ha a linkelt gitár nagyon szar akkor inkább várok és gyűjtök még rá, csak minnél hamarabb el szeretném kezdeni
Megnéztem ezt a ad810 gitárt amit írtak és használtan megtaláltam jófogáson
Ez akkor jó lenne kezdésnek? Ha jól láttam 4/4 a mérete is
Gondolom erre gondoltál.
11@: fémhúrosnál nem számokkal használják a méret jelöléseket, ez inkább klasszikus gitárra jellemző. Fémhúrosoknál , folk, parlol, dreadnought, jumbo stb megnevezések vannak, ezek a nevek eltérő méreteket és eltérő testformákat is jelölnek.
A mezei Cort AD810 egy dreadnought forma, és kezdésnek az is jó választás.
A legcélszerűbb egyébként, ha bemész egy hangszerboltba, kipróbálgatsz párat, hogy milyen a fogása, érezni fogod, hogy túl nagy-e a 4/4-es, az eladók is segíteni fognak, nem szégyen az, ha életed első gitárja, és gőzöd nincs róla, mindenki így kezdte.
Egy normális boltban átb-szni se fognak, nem fognak rádsózni se nagyon sz-rt, se egy indokolatlanul drága cuccot se, nem érdekük nekik sem.
Ha pesti vagy környéki vagy, a mezzofortét tudom ajánlani, én eddig még nem jöttem ki onnan negatív tapasztalattal.
"Ráadásul szükség lehet még pengetőre, vagy egyéb gitáros dologra-állvány, falikar, válpánt,hangoló..." ezek közül egyenlőre csak néhány pengetőre lesz szüksége.
Látatlanból, "vakon" sose vegyél gitárt, hatványozottan igaz ez ha életed első gitárjaról van szó. Szóval irány egy hangszerbolt. Próba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!