Első elektromos gitárnak milyen ajánlott?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Elhatároztam hogy megtanulok gitáron játszani, mivel leginkább a metalzene érdekel így az elektromos gitárra esett a választásom.
Mivel még nem volt gitárom, nincsen nagy elvárásom, egyelőre csak hobbiszinten szeretném játszani kedvenc számaimat.(aztán később haladok majd ahogy időm engedi)
Leginkább újonnan vennék, és olyan 40 ezer lenne a felső határ.
Ezt néztem.
Ha esetleg tudtok jobbat vagy van ötletetek csak bátran.
Előre is köszönöm a segítséget!
2020. jan. 18. 18:50
1/6 anonim válasza:
Teljesen jó ez a gitár! Sok sikert!
2/6 anonim válasza:
Ha teheted használtan vegyél ennyiért. Nem is rossz ez a gitár, ha csak új jó. Erősítő megvan? Az is minimum 20 ezer.
3/6 A kérdező kommentje:
Erősítő az nincs, arra nincs egyelőre ötletem.
Ha esetleg tudnál ehhez passzolót ajánlani megköszönném.
2020. jan. 18. 21:19
4/6 anonim válasza:
Nekem a Blackstar fly 3 tetszett. Ennél olcsóbban nem lehet venni
5/6 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsod, egész jónak tűnik és nem is veszés árban.
Köszönöm a válaszokat!
2020. jan. 19. 10:06
6/6 anonim válasza:
Az általad linkelt gitárról tudok nyilatkozni, hogy abszolút jól játszható kényelmes könnyű gitár. Nekem nem ilyen van de most volt hozzá szerencsém kipróbálni egy pont ilyet és abszolút jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!