Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Travis Scott koncert, ki volt...

Travis Scott koncert, ki volt a hibás?

Figyelt kérdés
Sok videón látszik ahogy látja a történéseket de folytatja a koncertet, nyilván nem gondolta hogy ilyen súlyos a helyzet. De szerintetek ki volt a hibás? Én azt nem értem , hogy a szervezők miért nem tettek semmit, vagy hogy nem vették észre ha a videókon is hallható a baj

2021. nov. 10. 03:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Emberek... Az nem szervező csak egy kib*aszott kamerás aki vagy az élőt kamerázta vagy ő felelt a 2 nagy kivetítőn szereplő Travis scottért.. + hátul is volt 3 nagy kivetítő a további 20 ezer ember miatt akik nem láttak rá a koncertre..."

a kameráson is ott a walkie-talkie. pont az ilyen esetekre, mert ő az, aki onnan fentről rálát a stadionra, adott esetben jobban mint pl a menedzser aki lenn van a hangtechnikus mellett.

Ezek az emberek beszélnek egymással, és ugyanúgy része a stábnak mint a fényes, a hangos meg a merch stand.

Pont ugyanúgy lehetett volna ezt kommunikálni, mint azt, hogy "Bélám, a cucc gerjed" vagy "picit állítsál a spotlighton mert el van csúzva"

2021. nov. 18. 22:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Egyébként az a csávó szolt hogy hívjanak mentőt.. a csaj aki izélt ott az esemény után bocsánatot kért a kamerásnak..
2021. nov. 18. 22:59
 13/16 anonim ***** válasza:
persze interneten ytn.
2021. nov. 18. 22:59
 14/16 anonim ***** válasza:
De sok mindent írtam és tényleg sok mindenről még mi se tudunk se a tvsek csak max azok akik jelen voltak azt tudni lehet hogy Trav nem sokról tudott..
2021. nov. 18. 23:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi történt? Utánakerestem, de semmi konkréteat nem láttam, csak hogy meghaltak 10-en. De mitől?????????
2022. febr. 26. 04:35
 16/16 anonim ***** válasza:

A tömeg akik egymást taposták, nem Travis. Ő mindent megtett és jótékonykodott is. Ugyanolyan jó ember, mint eddig!

Nyugodjanak békében az elhunyt áldozatok.

2023. dec. 31. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!