Lesz még Quimby koncert vajon, szerintetek?
Figyelt kérdés
Quimby rajongók válaszát várom.
3.5 éve jutottam el utoljára a koncertjükre.
Nagyon sajnálom, ami Tibivel történik, és iszonyatosan hiányzik egy jó Quimby koncert.
A gyermekem születése előtt nagyon sok koncertjükön ott voltam, de sajnos, mivel a lányom betegen született, azóta csak 1 koncertre tudtam elmenni.
Ha tudtam volna, hogy az az utolsó (????) alkalom számomra.......
2021. nov. 7. 03:39
1/12 anonim válasza:
miért ne lenne? most voltam 3 hete Quimby koncerten
2/12 A kérdező kommentje:
És honnan értesültél a koncertről? A honlapon semmi nincs..
2021. nov. 7. 09:10
3/12 A kérdező kommentje:
Más honlapon is az a közlemény van fent, hogy 2 év teljes kihagyás után 2022 áprilisában tér vissza a Quimby a színpadra.
Akkor hogy voltál te koncerten??
2021. nov. 7. 09:12
4/12 anonim válasza:
Budapest Park-ban. nem tudom hogy hol volt reklámozva, én kaptam a jegyet. de sokan voltunk, szóval gondolom valahol biztos.
5/12 anonim válasza:
egyébként a Quimby fb oldalán van róla hír
6/12 A kérdező kommentje:
Értem. Az nem a Budapest Bár koncert volt?
2021. nov. 7. 09:19
9/12 A kérdező kommentje:
Mert nincs a honlapjukon egy koncert se fent, valamint azt nyilatkozták, hogy 2022 áprilisában lesz az első koncertjük.
Azért csodálkozok.
2021. nov. 7. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!