Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Travis Scott koncert, ki volt...

Travis Scott koncert, ki volt a hibás?

Figyelt kérdés
Sok videón látszik ahogy látja a történéseket de folytatja a koncertet, nyilván nem gondolta hogy ilyen súlyos a helyzet. De szerintetek ki volt a hibás? Én azt nem értem , hogy a szervezők miért nem tettek semmit, vagy hogy nem vették észre ha a videókon is hallható a baj

2021. nov. 10. 03:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyszerre volt mindenki hibája és senkié. Amikor valaki a színpadon áll, nagyon nehéz megítélni, hogy milyen súlyos a helyzet valójában, bár ha morálisan vizsgáljuk a történteket, akkor már az első baleset idején meg kellet volna állni. A másik, hogy még a koncert előtt látták a szervezők, hogy kevesen lesznek ekkora tömeghez, de reménykedtek, hogy nem lesz baj. De nekik is tenni kellett volna vakamit az első adandó alkalommal. Harmadjára pedig a nézők voltak azok akik egymást agyon taposták, nem törödtek a másikkal, ami szerintem, az XXI. században elfogadhatatlan.

Azért mondom, hogy senki nem hibás, miközben mindenki az, mert mindenkit múlott a történet, nem csak egy kis emberen. Ha az alábbi 3 felsorolt közül, legalább az egyik oda figyelt volna, és időben lépett volna, ez az egész elkürölhető lett volna. (3 volna egy mondotban, WoW)

2021. nov. 10. 08:19
 2/16 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem a tömeg. Hogy nem lehet észre venni hogy taposol valakin? Birkák. Rosszabbak mint az állatok. Ordítani meg kamerázni tudtak de segíteni egymásnak nem. Nem tudom travis mennyire láthatta az elöl ugráló tömeg miatt a hátul állókat vagy hogy mi történik. Amikor látta a mentőt meg kellett volna állnia. De ha ő megállt volna a tömeg vajon figyelt volna egymásra? Mert szerintem nem
2021. nov. 10. 09:55
 3/16 anonim ***** válasza:
91%

"Sok videón látszik ahogy látja a történéseket de folytatja a koncertet"

Akkor ő a hibás. Az előadónak van ilyenkor a legnagyobb befolyása és felelősségteljesebb előadók már kevesebbért is leállították a koncertjeiket:

https://www.youtube.com/watch?v=BXaGp2SIbeY

https://www.youtube.com/watch?v=XdZqdJYjeas

https://www.youtube.com/watch?v=EfxFUUZ9QCs

2021. nov. 10. 10:01
 4/16 anonim ***** válasza:
78%

A szervezők és Travis.

Más, normális előadók pl Adele, Harry Styles megállították a koncertjüket ha fel kellett valakit kanalazni.

Van róla egyértelmű videó, hogy ott áll mint fåsz a lakodalomban, látja mit van, de nem csinál semmit.

Nyilván a menedzser megmondta neki, hogy kusśban kell neki majomkodni, de ettől még akkor és ott az ő döntése volt.

Igen, ha ő leteszi a mikrofont, hogy srácok, ez így veszélyes, mindenki szépen lassan higgadtan hagyja el a terepet, na az veszélyes lehet, mert a nép elkezd hőbörögni, vagy pánikolni, és akkor még több embert eltiportak volna.

De kiemelni a rosszul levőket a tömegből? Abszolúte.

A szervezők meg látták, hogy gáz lesz, erre vannak statiszikák, matemaikailag hány főre hány szekus, hány elsősegélyis, hány pultos stb, de mégse tettek semmit.

Az, hogy egy egész falkányi ember betört, nonszensz.

Meg közben is az apátia.Vannak videók, pl a csaj aki felmászott az állványzatra üvöltözni a szervezővel, hogy meghalt valaki, csináljanak már valamit, ott a csávón a walky talky, de nem használja.

2021. nov. 10. 22:08
 5/16 anonim ***** válasza:

A biztonságiak ilyenkor hol vannak? Így volt túltömve a hely, randomok csak úgy betörtek.

[link]

2021. nov. 10. 22:19
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ez meg a szervező aki le se szårja, hogy emberek haltak meg.

2021. nov. 10. 22:24
 7/16 anonim ***** válasza:
51%
Ki az a travis scott
2021. nov. 11. 19:13
 8/16 anonim ***** válasza:
62%
Emberek... Az nem szervező csak egy kib*aszott kamerás aki vagy az élőt kamerázta vagy ő felelt a 2 nagy kivetítőn szereplő Travis scottért.. + hátul is volt 3 nagy kivetítő a további 20 ezer ember miatt akik nem láttak rá a koncertre..
2021. nov. 18. 22:19
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válaszoló vagyok..Legyenek már tisztába és az hogy terjengenek rövid videók az hülyeség ő állította le a koncertet azért állt meg mert észre vette az ájult embert a tömegből.. Aztán valószínüleg azért nem lett vége mert a végén csatlakozott Drake aki elvileg egy kisebb koncertet mondott le csak azért hogy az Astroworldon részt tudjon venni.. na meg Travisnek nem volt joga a koncerthez 3 éve Az első Astroworldöt ő szerverzte viszont a mostani teljesen más ember.. És felette 2 ember dönthetett arról hogy folytassa vagy se a koncertet..De hogy ne a falnak beszéljek be linkelem ahogy leálítsa a videót azalatt meg azértt mondja a yaay yaayt hogy akik hátul nem tudják hogy mi történik ugye sok ember hatalmas piálás után se tudja hogy mi folyik majd nyílván csak jól akarja magát érezni és míg nem megy a zene mert megvárja hogy a tömeg addig ki engedje az ájultat aki miatt leállt Trav.. igen 2018 nyár óta "felnézek rá" nem szó szerint de konkrétan hatalmas ember amit össze hozott nem kevés évbe került és a koncertjei arról híresek hogy mindig van balesett, zúzódás, törés, ájulás halál idáig nem volt mindig buzdította a népet de konkréta Talán a newschool rapperek közt ő az egyik legjobb.. szóval a linkek : [link] ha nem ott indítaná a videót akkor 1:01:06 ra tekerjen. és többször is le állt... de zene mellet nehéz hallani az utóbbit, hogy "stop the show" vagy hasonló.. meg 45 ezer ember vele együtt énekel fixen.. még egy videóst linkelnék ő jobban beszél tőlem is.. a cím az marhaság de amiről beszél az jó.. https://www.youtube.com/watch?v=jzOsmSY2tis
2021. nov. 18. 22:30
 10/16 anonim ***** válasza:
Utóbbi vagyok szint úgy és hát a helyesírási hibákért bocsi rendesen utána néztem mindennek..1 hétig mindenap legalább 1 órát olvastam minden hír után.. nyilván aki a drogot be adja és aki miatt kitört a pánik nem tértem rá.. Travis annyiban hibás hogy a történtek után nem tudd mentegetőzni.. és ezzel rontja az imidzsét meg a karierét.. Vágatlanul egy videót kellene kiraknia hogy ő hogy élte meg a koncertet és utána mit csinált még.. na de nem védeném nyilván hibás ő is de a koncerje nem a legbiztonságosabb.. olyan vegyen rész aki bírja az ekkora tömeget és a pogózást..(ugrálás össze vissza) na meg gyereket ne vigyen ilyen helyre ugye meghalt de nyílvána rossz oldalára azért nem tértem rá mert nem szeretem hangoztatni a halál szót mert szörnyű dolog már alapbol hogy megtörtént.. de ha mindenki így itéli el ezért mert a tudta nélkül meghaltak a koncertjén hát annak csak gratulálni tudok és aki úgy ír róla hogy nem ismeri meg semmi de a halálát akarja magyarként is rengeteg ember meg ha már fekete a bőrszíne valakinek el kell itélni.. nézzétek meg hogy milyen jó apuka nyílván Stormi mindent meg kap de ezért nem rossz szűlők.. szeretik meg mindent megadnak neki biztos nevelik is nem hiába jó gyerek a celeb világban.. de itt van arról az oldaláról is egy videó https://www.youtube.com/watch?v=s1KM1bMp9PM
2021. nov. 18. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!