Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az emberek miért gondolják...

Az emberek miért gondolják azt, hogy a metál szférában vannak a legjobb gitárosok?

Figyelt kérdés

amikor kb bárkivel ilyenről beszélgetek, rögtön petruccival vagy stevie vai-al jön.

Ezek nem hallgatnak másfajta zenét?

2021. nov. 4. 09:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert részben igazuk van, az adott stílusban ők a legjobbak.

Nem összehasonlíthatók a klasszikus zenével, vagy éppen a blues gitározással mert teljesen más.

"Ezek nem hallgatnak másfajta zenét?"

Mindenkinek szíva jóga mit hallgat, primitív dolog belekötni.

Én is hallgatók klasszikus zenét is, de ha példaképet kéne mondani a gitárosok közül valószínű nálam is Steve Vai vagy Petrucci, esetleg Marty jönne szóba. Mert látványosan játszanak, teljesen reformálták a gitározást, és sikert sikerre halmoztak csak azért mert tehetségesek nem azért mert jól néznek vagy ki nyomja őket a marketing, hanem mert tettek érte és megvolt hozzá a képességük.

2021. nov. 4. 11:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg az egy másodpercre eső lejátszott hangok mennyiségének tekintetében, de biztos lehetsz abban hogy ezek azért teljesen más stílusban is abszolúte meg tudnák a helyüket állni ha arról lenne éppen szó.
2021. nov. 4. 11:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1-es, vagyok.

Azért ezt itt hagyom:

https://www.youtube.com/watch?v=JcazWH8Pok0

Nehéz azért azt mondani hogy Steve Vai nem tartozik a világ legjobbjai közé.

2021. nov. 4. 11:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Eleve nem létezik olyan, hogy "legjobb gitárosok" úgy általában.

Rafael Cortes pl. az egyik legjobb gitáros a flamencoban, de nyilván nem lenne valami nagy ász, ha eletromos gitáron kellene rockot/metált/ilyesmiket játszania.

Ahogy fordítva is, Steve Vai az egyik legjobb eletromos gitáron, de nem lenne nagy penge flamenco-ban.

Stbstb, lehetne sorolni a stílusokat.

Én nem tudok egy olyan gitárost se, aki minden stílusban a legjobbak között lenne, még Guthrie Govan sem, pedig rá aztán tényleg azt szokták mondani, hogy mindent is tud a gitározásról, de flamenco-t játszani flamenco gitáron még sose láttam, nyilván mert nem tud.

2021. nov. 4. 14:07
 5/5 anonim ***** válasza:

#4.Buckethead szerintem idevehető, ha már minden áron ahhoz akarunk legközelebb járni.

De persze legjobb nincs.

2021. nov. 4. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!