Más is úgy gondolja, hogy a lehető legjobb döntés volt a szigorítás?
Figyelt kérdés
Így is túl sokat vásárolnak az emberek vagy járnak fodrászdába szerintem.2021. márc. 4. 20:59
A kérdező szavazást indított:
Igen, a legjobb döntés
Nem,ez már túlzás
Egyéb, leírom
46 szavazat
1/9 anonim válasza:
Hehehehehe,örülhet a lezárós troll.
2/9 anonim válasza:
Hehehe újabb pár száz ezer ember veszti el a munkáját 2 hétre, ha nem tovább a helyzet hosszabítása miatt... Logikátlan lépés volt!
3/9 anonim válasza:
2 hétre?
1 évvel ezelőtt is "csak 2 hét" szöveggel kezdődött minden. És most hol tartunk? Hmmm
4/9 anonim válasza:
"Hehehe újabb pár száz ezer ember veszti el a munkáját 2 hétre, ha nem tovább a helyzet hosszabítása miatt... Logikátlan lépés volt!"
Akkor remélem nyugatot is szidod, mert ott is van lezárás, nem csak a gonosz csúf OV csinálja.
5/9 anonim válasza:
Az egyik hét 2021-ben van a másik hét meg 2022-ben,e közt lesz lezárva minden.
Csak két hét.
6/9 anonim válasza:
4es. Nem szídok én senkit és semmit. Csak láttam pár cikket hogy, hogyan akarják VISSZA inditani a németek és az osztrákok a gazdaságot, vagy nyitni. Bocsáss meg ha valótlant állítok!:)
7/9 anonim válasza:
Nem, sokkal inkább a lehető legrosszabb.
8/9 anonim válasza:
#4 De Nyugaton segítik is az embereket ám, a bérek jelentős részét megkapják, szóval ott nem ajándékba adják ám az emberek az adójukat. :))) Itt mit kapnak, ahol a világon az egyik legmagasabb az adó mindenre? Hébe-hóba krumplit? Lassan nem lesz ám elég ezzel befogni az emberek száját, mikor emberek tömkelege veszítette el a munkáját és nem kap semmit se, max. csak egy kis hitelt!
9/9 anonim válasza:
Nem, mert ez a jelenlegi formájában csak egy tesze-tosza pótcselekvés. Határozottabb lépésekkel nem csak tologatnánk tovább és tovább a határidőket, - mint jelenleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!