A Spotify miért jobb, mint a Youtube?
Én ugyan Deezert használok, de nagyjából ugyanaz, egy időben használtam Spotifyt is.
Én azért szeretem sokkal jobban, mint a Youtube-ot, mert egyben le tudom játszani az összes albumot, Youtube-on nem minden album van fent egyben, meg olyat is láttam már sokszor, hogyha mégis fent van egyben, de csak lejátszási listában, akkor össze-vissza van benne a zenék sorrendje. Én meg nem fogom összeválogatni külön magamnak lejátszási listába az összes ilyen albumot (főleg úgy, hogy egyes videók törlődhetnek később). A hangminőség sem egységes, nem egyszer találtam már borzasztó hangminőségben feltöltött zenét. Aztán ami még nagyon nem szimpatikus az az, hogy hiába kapcsolom ki állandóan az automatikus lejátszást, a Youtube ezt időnként "elfelejti", és mégis csak visszakapcsolja, véletlenül sem azért, hogy több videót nézz meg, pörögjenek a számlálók. És igen, be vagyok jelentkezve, bejelentkezett felhasználónál egy ilyen alapvető beállítás meg szerintem nem a sütiken kellene hogy múljon. Ez nem véletlenül van így, hanem direkt.
Az egyedüli dolog, amiben számomra tényleg jobb zenehallgatási szempontból, és ami miatt még mindig használom erre, az az, hogy sok olyan albumot hallgatok, ami nincs fent Deezeren (se Spotifyon), ezeket Youtube-on szoktam hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!