Spotify vagy YouTube ?
#6-os, rátapintottál az egyik fő lényegre: ingyenes a YouTube! Elvégre miért is fizessek azért, ha zenét akarok hallgatni?! És azon ráadásul ugyanahhoz a zeneszámhoz többféle felvétel közül válogathatsz, főleg hangzásminőség szempontjából! Letöltve pedig ugyanúgy reklámmentesen és főleg offline működik!
Lehet, hogy tévedek, de úgy vettem észre, hogy Spotify-on csak előadókat lehet keresni, míg YouTube-on konkrét zeneszámokat - azért az se mindegy! (Szűkebb lehetőség - pénzért) Viszont 100%-ig a Spotify se reklámmentes, folyamatos zenehallgatás helyett önmagát az is reklámozza, hogy fizess elő mégtöbbet és válaszd a Spotify Premium-ot!
Weboldalak ajánlásait pedig azért nem érdemes nézni, mert azok minden szórakozási témában a legjobbakként persze hogy csak a fizetőseket ajánlják, miért is ne, ugyanígy volt pár éve a "megnyugtató zenehallgatással" is - "YouTube-ot ne! Inkább Spotify-t" - milyen érdekes! 😒
#7 Több dolog is pontatlan abban amit leírtál. A Spotifynak van az ingyenes verziója amelyben valóban vannak reklámok illetve egyéb korlátozások. És van a Premium ami fizetős viszont rengeteg hasznos funkciója van. Természetesen lehet vele akármire keresni. Sokkal egyszerűbb egy teljes albumot meghallgatni. Letisztultabb, kezelhetőbb a felülete. Lehet lejátszási listákat csinálni, illetve maga a Spotify is csinál neked listákat, sokkal egyszerűbb az új dolgok felfedezése mint Youtubeon.
Sokkal több funkciója van a Spotifynak mint a Youtubenak zenehallgatás terén. Szerintem ez havi pár eurót megér, családi csomagban pláne tök olcsó a dolog. Nem hiszem hogy az ingyenes zenehallgatás alapjog lenne, ennyit simán rá lehet szánni mert egy egyértelműen jobb szolgáltatást kapsz. Nyilván a Youtubeon nagyon sok más tartalom is van mint zene, én is sokat használom de ezzel együtt csak a zenehallgatásra bőven jobb egy streaming platform.
1. Az ingyenes zenehallgatás igenis alapjog,
2. Nem mondanám, hogy EGYÉRTELMŰEN jobb, inkább szubjektív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!