Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Spotify miért jobb, mint a...

A Spotify miért jobb, mint a Youtube?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én nem értem, hogy miért fizet elő egy csomó ember Spotifyra, el tudnátok magyarázni?

2021. okt. 30. 16:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%

Mert jobb lehet a hangminőség, nincs reklám ilyenek.

De akkor elárulom a tuti megoldást: Youtube topicból, ahol az adott előadó hivatalos számai vannak, online FLAC downloaderrel letöltöd a számokat, ez a lehető legjobb minőség. Utána ha zavar hogy össze vissza vannak a számok, akkor MP3taggel könyvtárazhatod, vagy letöltesz hozzá egy zenelejátszó alkalmazást ahol beállíthatod az adatokat meg album borítót ilyenek. Annyi hátránya lehet, hogy sok helyet foglal, de szerintem egy SD kártya nem nagy összeg, és így gyakorlatilag azt töltesz le amit akarsz ingyen.

2021. okt. 30. 16:28
 2/12 anonim ***** válasza:
11%
Kérdésed helytelen.
2021. okt. 30. 17:48
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Reklám yt-n? YT Vanced vagy simán adblock és problem solved.
2021. okt. 30. 21:02
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Mivel csak hang, és nem videó, jóval kisebb adatátvitellel jár. Kevesebb sávszélességet foglal, kevesebb mobilnetet eszik. Ebben ki is merül az előnye (szerintem).
2021. okt. 30. 21:42
 5/12 anonim ***** válasza:
11%
Miért nem őket kérdezed róla?
2021. okt. 31. 17:27
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Spotify-ra is lehet ingyen regisztrálni és sok podcast van fenn rajta ami YouTube-on nincs.
2021. okt. 31. 20:39
 7/12 A kérdező kommentje:

Reklámmentes, lezárható Youtubeom van.

Megkérdeztem, de nem tudtak semmi értelmes indokot mondani.

2021. nov. 2. 00:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Mármint olyat nem tudtak mondani, ami számodra meggyőző lett volna. Ettől még számukra értelmes. Nem mindenki akarja ugyanazokat a dolgokat és megoldásokat használni. Van, akinek a Merci, másnak a BMW jön be jobban. Van, aki Windowst akar használni, más Macet, vagy épp Linuxot. Sokan vagyunk, sokfélék. Nem feltétlenül kell mindenkinek mindenben egyetértenie. Addig jó, amíg vannak alternatívák és lehet választani. Gondolj bele, milyen volna, ha mindenki csak a Spotify-t használná és ezért nem is volna lehetőséged a YouTube-ot, vagy bármi más neked jobban tetszőt használni és kénytelen volnál akkor is azt használni, ha nem jön be.

Légy nyitott mások véleményére, kérdezd meg, ők miért szeretik, próbáld ki és ha te nem értesz velük egyet, akkor te használd azt, ami neked jobban bejön, de fogadd el, hogy nekik úgy jó. Ne vitasd el, hogy az ő szempontjaik, érveik értelmesek volnának. Ismerd el, hogy számukra valószínűleg azok fontos szempontok, érvek, csak számodra nem, ezért nem értetek egyet.

2021. nov. 2. 01:00
 9/12 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem jobb. Ha nincs spotify prémiumod ugyanúgy van reklám és nem minden lejátszási listában választhatod ki mit szeretnél hallgatni hanem van vagy 5 lehetőséged átugrani a zenéket
2021. nov. 2. 06:50
 10/12 A kérdező kommentje:
8: Úgy értettem, hogy ők maguk mondták, hogy igazából nincs értelme, már gondolkoztak rajta, hogy lemondják stb.
2021. nov. 2. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!