Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi az a drone metal?

Mi az a drone metal?

Figyelt kérdés

Egy fórumban olvastam egy topikot, aminek ez volt a címe. Amikor rákérdezetem a fórumozóktól, hogy mi is ez, akkor elhajtottak, mondván, hogy zenei analfabéta vagyok.

Kiváncsan várom a válaszokat, és ha valaki együttest is tud mondani, csak hajrá! :)))

2010. szept. 3. 07:57
 1/4 anonim ***** válasza:

nem vagy zenei analfaéta! amúgy ez egy elégggé "sznob" műfaj a metálok között :D az egyik leghíresebb képviselője a Sunn O))) (nem vicc így kell leírni)

[link]

[link]

Kb. black metal, doom metal egyfajta keveréke! jobban nem tudom lerni!

Nagyon nyers hangzás, nincsenek dobok, két gitár (asszem basszus sem az a klasszikus basszusgitár) van ami pokoli hangosra van véve, egyáltalában nagyon nehéz meghallgatni ezt a fajta "muzsikát!

Koncertbeszámoló a tavalyi bulijukról: [link]

amúgy én nagyon bírom a keményebb metált, de ez még nekem is sok :D

2010. szept. 3. 08:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Kepzeld el, ahogy ejszaka a hutodnek a kompresszora az utolsokat rugja, es emiatt nagyon hangos zugo hangot ad ki. Na, az a drone metal.

Sunn O))), Earth, Boris stb.

2010. szept. 3. 10:27
 3/4 anonim ***** válasza:
úristen,hogy lehet ilyet játszani?Kb 1 akkord (se) megy az egész számban
2010. szept. 3. 23:16
 4/4 anonim válasza:

Van már kifinomultabb verzió is:

Chelsea Wolfe - Carrion Flowers :)

2015. aug. 10. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!