Mit gondoltok Tóth Gabi új daláról?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik!😁2021. szept. 13. 07:05
1/9 anonim válasza:
Fraszt kapok toth gabitol. Csak ordit, nem enekel.
Az hogy emelle buta, es kozonseges...kivagyok a beszedhangjatol is.
Igy meg se hallgattam
3/9 anonim válasza:
1es szépen leírta,nincs is több hozzáfűznivalóm.
4/9 anonim válasza:
Ezzel a borzasztó orrhanggal vallatni lehetne guantanamóban.
5/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon gyenge, nem áll össze egyáltalán. Az alapzene és a klip erősen népies, autentikus, Gabi hangja egyáltalán nem illik a képbe. Ilyen stílusú zenébe az a lány illene, aki Bagossy Brothers - Olyan ő c. zenében énekelt :D
6/9 anonim válasza:
Úgy énekel és beszél, mint akinek hányingere van, és lenézi, akikhez szól vagy hallgatja
8/9 anonim válasza:
Én imádom, ma hallottam először, azután még háromszor újrahallgattam, és szerintem fogom még sokat hallgatni. :):) Bekönnyeztem rajta. Meg tök jó a hangulata a klipnek is, menő az egész egybe úgy, ahogy van. :):) "Az én szívem" --ez cool. ♥
9/9 anonim válasza:
*meg amúgy alapvetően Gabi is cool, csak ide kellett írnom a címét, nehogy valaki ne tudja, ha pl később találja meg a kérdést, hogy melyikről van szó. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!