Melyik a jobb? Varga Irén - Kisapám vs. Tóth Gabi - Az én szívem?
Én:
Az én szívemet 2x hallgattam már végig.
A Kisapámat 5x.
De a Kisapámat hamarabb találtam meg, Az én szívemről csak éjfél óta tudok. Félre is tettem Stephen King: Borzalmak városát és ezt hallgattam.
Nehéz dönteni, hiszen az egyik gyenge eresztés, a másik meg szimplán posvány. De akkor elemezzük ki egy kicsit mindkét klipet, ha bár tudatában vagyok annak, hogy nyilván troll kérdés:
Negatívum:
-Az én szívem klipje egysíkú, unalmas.
-A dalszöveg szintén, sokadik szerelemről szóló szám, ami magát az érzést felületesen érinti
Pozitívum:
-Gabinak kellemes, szép, tiszta énekhangja van
-Habár a klip nem nyújt semmilyen pluszt, szépen van fotózva
Negatívum:
-Irénke hangja szörnyű, kislányos. Az autotune se segít rajta. Hamis.
-A megjelenése hányadék. Egy Prideon elmenne.
Pozitívum:
-A klip változatos, a videó minősége jó, kisebb hibák vannak benne, de ezt leszámítva igényesen lett összevágva
-Habár Irénke eddigi megnyilvánulásai és szerepe a YouTubeon egyértelműen a trash csoportba tendál videóról videóra, engem meglepetésként ért ez a "mű", mivel sokkal rosszabbra, botrányosabbra számítottam, de ezúttal sikerült alulmúlnia magát, jó értelemben
Köszönöm a szakszerű elemzést!
Értékelem a ráfordított energiát is egy zölddel.
"Gabinak kellemes, szép, tiszta énekhangja van"
Ezt el is hiszed? Rikácsolás az egész, még Irén is jobb nála.
Az 5 évesem Irént nyomná egész nap!! 😅 (Meg Inez+Rault)
Kb az "olyan szar, hogy már jó" kategória. Még nem unom. 😄
Van benne 1-2 érdekes vicces rész, meg a klipben szerintem tök cuki a dupla copffal, olyan mint a Joker csaja husi verziója. 😄
A másik számot még nem hallottam, bocsesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!