Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 30 évesen elkezdeni dobolni...

30 évesen elkezdeni dobolni tanulni?

Figyelt kérdés

30 évesen mennyi idő alatt lehetne megtanulni dobolni? Ha meg lehet egyáltalán. Hogyan tudom majd egymástól függetlenül mozgatni a kezeimet lábaimat? Annyira hihetetlennek gondolom ezt az egészet. Leginkább a rock zenéket szeretnék majd játszani. Guns n roses; Tankcsapda, Road, Queen, és Leander Kills amiket szívesen nyomnék :D

Egyelőre nem a zenekar a cél, hanem hobbiból szeretnék zenélni. Ha rendesen belejönnék akkor a zenekartól sem zárkóznék el, de ez hosszú évek kemény munkája lenne.

2021. szept. 8. 18:00
1 2
 11/13 anonim válasza:
Magántanárok mindenképp jól járnak majd veled, a lelkesedésedből jó kis gázsit kapnak majd, ugyanígy a márkák, üzletek. Mire rájössz, hogy nem kis pénzt tettél bele, már az is feltűnik majd, hogy füves, önjelölt autodidakták pénzt kapnak a zenélésükért gyönge teljesítmény után is, te meg pislogsz majd, hogy hol rontottad el. Az egy lényeges pont, hogy mekkora az egód, mioyen lendülettel nyomulsz platformokon és persze a jó öreg haveri kapcsolatok, nagyjából Iulius Caesar óta.
2022. nov. 7. 17:04
 12/13 anonim válasza:
20 év dobtanulás, próbálkozás után egyedül a fülvédőt használom most is. Az megvéd a szomszédaim hangoskodásától, ha dolgoznék. Minden más ott porosodik a sarokban, cinek, pergő, meg a dobszerkó is, el kéne adni, de semmit nem kapok érte ahhoz képest, amennyi energiát, lelkesedést, pénzt belenyomtam.
2022. nov. 8. 10:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Inkább Dying Fetus számokat játssz, mint ezeket a popzenéket, az aztán az igazi tudás, amit Trey Williams nyom, azok a váltások, sokszor robbanásszerűen jönnek, nem lehet sosem kiszámítani a játékát, szerintem simán a világ legjobb dobosa. Naivan sokáig azt gondoltam, hogy Joey Jordison a legjobb, de aztán rájöttem, hogy tévedtem.
2023. okt. 14. 11:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!