30 évesen elkezdeni dobolni tanulni?
30 évesen mennyi idő alatt lehetne megtanulni dobolni? Ha meg lehet egyáltalán. Hogyan tudom majd egymástól függetlenül mozgatni a kezeimet lábaimat? Annyira hihetetlennek gondolom ezt az egészet. Leginkább a rock zenéket szeretnék majd játszani. Guns n roses; Tankcsapda, Road, Queen, és Leander Kills amiket szívesen nyomnék :D
Egyelőre nem a zenekar a cél, hanem hobbiból szeretnék zenélni. Ha rendesen belejönnék akkor a zenekartól sem zárkóznék el, de ez hosszú évek kemény munkája lenne.
#5 Milyen stílusban próbálkoztál / próbálkoztatok? Mert nem mindegy azért az sem... Én is gondolatban eljátszottam már többször a témával, nekem is a dobolás ami jobban bejön(ne).
Bár én igencsak vakaródzok a tömegbandáktól, mint amit a kérdező is említett...
Sosem késő!Sok szerencsét hozzá :)
Megfelelő kitartással és szorgalommal bármit el lehet érni.
Ahogy haladsz folyamatosan megtanulod majd a függetlenítést is,ha van megfelelő érzéked meg koncentrációd menni fog.
Én is nemrég kezdtem és nem bántam meg,imádom!
Ha önmagában a zenélés öröme a cél, akkor érdemes belevágni. A karrier nagyon más tészta, egzisztenciát zenélésre építeni elég kockázatos dolog.
Én megértem #5 elkeseredettségét, mert manapság tényleg semmi összefüggés a befektetett munka és a siker között, de még a kiszámítható pénzkereset is nehéz ügy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!