Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A BTS mitől jó?

A BTS mitől jó?

Figyelt kérdés

2021. szept. 6. 18:56
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Szóval te azt mondod,hogy 100%-ig biztos vagy benne hogy van,vagy lehet párkapcsolatuk?
2021. szept. 30. 07:36
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Miért is lényeges, hogy van-e párkapcsolatuk? :') Nem ettol jók, ez nem válaszolja meg a kérdésed:)
2021. szept. 30. 10:52
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Mit érdekel meleg vagy? Amúgy meg igen 100%ig biztos vagyok benne hogy van nekik. Ne legyél már idióta, 30-35 éves korukig tart a szerződésük szerinted majd akkor lesz az első barátnőjük vagy mi?? Xddd Akkora már rég házasok lesznek. Az emberek olyan ostobák komolyan.
2021. szept. 30. 14:24
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem tudom hogy hogy kapcsolódódik a "bts mitől jó?" kérdésedhez hogy van e kapcsolatuk. Nagyon unhatod magad ha azon vagy fenn akadva hogy pár koreai énekesnek van e barátnője vagy nem...
2021. szept. 30. 14:26
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdezo, megkaptad a kérdésedre a választ?:) (#32)
2021. szept. 30. 20:29
 36/45 A kérdező kommentje:
Ha végig olvasod a válaszokat meglátod hogyan jutottunk eddig. Btw igen azt hiszem nincs és nem is lesz nekik amíg hypeolva vannak. Eléggé sokat rontana az üzleten ha nem tudnának értük így is rajongani
2021. szept. 30. 21:14
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

Most őszintén nem mindegy van nekik van nincs? szerintem nem ez a lényeg,ha nincs is épp de már életük során biztos volt,fejem leteszem arra,hogy már mindegyiknek tagnak volt párkapcsolata és úgymond dolgok,amik ahhoz tartoznak (ezt gondolom nem kell bővebben kifejtenem) végülis felnőtt férfiakról beszélünk,a legfiatalabb 24 éves felnőtt férfi,a legidősebb végképp a harmincas éveihez közeleg, kizárt hogy ne lett volna nője.

Lásd az EXO-ból Chen esetét, vagy az Ikon-ból Bobby esetét,senki nem tudta hogy párkapcsolatban vannak,arra meg végképp senki sem számított hogy már a gyerekük is úton van.

Ez simán megeshet bármelyik BTS taggal is,de nekik ezt valamivel jobban kell titkolni mivel az army nagyon őrült fandom, borzasztóan őrült.

Szóval igen, azért mert szinte semmit sem tudunk a magán életükről az nem azt jelenti hogy ilyen dolgok nem történnek meg az életükben,hisz bármi lehetséges.

Gondolom te sem szívesen fröcsögöd/fröcsögnéd ki a magán életed kb 50 millió őrült tinilánynak akik abban tengetik magukat hogy majd egy nap lesz olyan kegyelmes a sors és hozzád mennek. Bele kell gondolni egyszerűen a következményekbe, ebből is látszik hogy nem ismered őket, teljesen alaptalanul beszélsz a levegőbe.

Azon,hogy ők mit árulnak el és mit látnak jónak az a párjuk életén is függ.

mikor Jk megcsináltatta azzal a csajjal a tetkóit,a lánynak majdnem rá ment a munkája, nagyon sok utálkozast kapott,mind ezt azért mert Jk csupán megölelte mint barát a barátot, és ezt felfújta az egész média csak azért mert valaki úgy döntött kiposztolja az ölelkezést és kicsit tönkre teszi az életüket, még Jungkook kért bocsánatot,holott nem kellett volna.

Na ez csak egy példa arra, hogy miért nem látni őket nőkkel és inkább egymással, ez nem azt jelenti hogy melegek,hanem ez az jelenti hogy őket erre úgymond kihasználják egy kicsit.

Fanservice a neve, nagyon sok fan inkább azt szereti ha egymással látja őket (shippeli őket) de ha meg meglátja hogy csaj közelébe vannak vége a világnak, elkezd durvulni,utálkozni végül ott hagyja a fandomot.

Na itt a magyarázat..

2021. okt. 1. 10:29
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
#37 Nem ment rá a munkája majdnem nemtudom ezek az emberek honnan szedik az ilyen információkat... bár az igaz hogy sok utálkozást kapott a csaj. Nem mondanám hogy barátilag ölelte meg. A repülőtéren voltak és úgy álltak hogy közbe Jk hátulról átölelte. Szerintem biztos hogy volt/ van köztük valami, és ez is csak azt mutatja hogy van barátnőjük és élik a privát életüket is anélkül hogy bárki tudná. Szóval itt a válasz neked kérdező ha már ennyire érdekelt a privát életük. És amúgy meg Jk sose kért bocsánatot emiatt, ezt se tudom honnan szedik az emberek. Nem szólt erről egy szót sem.
2021. okt. 1. 11:40
 39/45 anonim ***** válasza:

utolsó, tévedsz.

nem a reptéren voltak hanem tetkó szalonba, többi igaz.

2021. okt. 1. 13:09
 40/45 anonim válasza:
100%

A kérdésre válaszolva ahány ember annyi zenei stílus, soha a büdös életbe nem fog mindenkinek tetszeni valamelyk zene, együttes stb

En utslom ha valaki itelkezik a stilus irant ( nem szeretem a BTS-t)

mindenki külön személyiség és jogában áll kedvelni dolgokat.

Azt nem tudom h a BTS mitől jó, de pl Eminemről tudnék jót mondani xdd

Szal feltehetnél 100 ezer kérdést bandákról, hírességekről, más más választ kapnál, és ez így jó

2021. okt. 3. 20:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!