Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A BTS mitől jó?

A BTS mitől jó?

Figyelt kérdés

2021. szept. 6. 18:56
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Na akkor. Én csak utálom őket,mert szerintem jogtalanul vannak a mostani helyzetükbe,nem tehetségesek,csupán bábok a főnökeiknek. Szóval igen,magyarázzátok el az összes okot. Nem fröcsögni akarom a szidást szóval nyugi
2021. szept. 25. 10:55
 12/45 anonim ***** válasza:
97%

"jogtalanul vannak a mostani helyzetükben"

igen,szinte gondoltam hogy te is azon utálkozóik közé tartozol aki nulla háttér sztori tudással rendelkezik.

nem tartozunk neked magyarázattal,utáljad csak őket mert úgy őszintén..kit érdekel?!

2021. szept. 25. 15:58
 13/45 anonim ***** válasza:
97%
Az előzőnek igaza van. Mert ha már eleve azt gondolod hogy nem tehetségesek és utáló vagy akkor mégis mit mondjunk neked? Nem kell neked megérteni mások miért szeretik. Te nem szereted szóval ne foglalkozz velük, pont.
2021. szept. 25. 16:49
 14/45 A kérdező kommentje:
Figyi,a táncot betanítják nekik,az ének tudások nem éppen eget rengető. Azt elismerem hogy jól ritmusban vannak,de akkor oké,ha nem szeretnétek beavatni mit tettek le
2021. szept. 25. 17:25
 15/45 A kérdező kommentje:
Btw,nem utáló,csak nem érdemlik meg a figyelmet. Ti viszont azok a fanok,akik képtelenek mások véleményén elfogadni,elgondolkodni rajta
2021. szept. 25. 18:44
 16/45 anonim ***** válasza:
96%

"Ti viszont azok a fanok,akik képtelenek mások véleményén elfogadni,elgondolkodni rajta"

Miért nem fogadták el? A 12 és 13-asnak rohadtul igaza van. Ha nem tetszenek neked akkor miért érdekel.

"csak nem érdemlik meg a figyelmet"

Erre meg csak azt tudom mondani, hogy a féltékenység a legnagyobb elismerés. Magyarul te is elismered őket, mert nekem full úgy jött le, hogy féltékeny vagy rájuk, mint az utálók nagyrésze...

2021. szept. 26. 09:28
 17/45 A kérdező kommentje:

Nem ismerem el őket,és nem is irigylem őket. Magánéletük alig van,barátnőjük nem lehet,nagyon rossz lehet szerintem nekik,csak a pénz amit kapnak elviselik

És k,ha nem tetszik ne foglalkozzak velük,de attól ne is érdekeljen hogy miért ilyenek?

2021. szept. 26. 11:11
 18/45 anonim ***** válasza:
96%
Miért milyenek? Amúgymeg te mondtad hogy utáló vagy csak hogy emlékeztesselek, most meg hogy nem. Jó lenne ha eldöntenéd hogy most mi vagy vagy mi nem vagy. Biztos tudod milyen az életük hiszen ott vagy velük 24/7-be, ugye? Hagyjad őket, nekik így jó azt ennyi. Nem kell velük törődni. Ha meg nem az utálat hajtaná a kérdést hanem komolyan érdekelne ez akkor már rég utánnuk kerestél volna és már tudnád minden kérdésedre a választ. Ennyi.
2021. szept. 26. 11:27
 19/45 A kérdező kommentje:
Jhaaaaj édes istenem,miért van ennyi túlzott fanatikus. Amúgy ha lesz valaki aki képes megválaszolni nekem ezt a kérdést az írja le. Mert ebből arra jövök rá hogy ti se tudjátok megmondani miért szeretitek őket
2021. szept. 26. 12:42
 20/45 anonim ***** válasza:
95%

Ne válaszoljatok neki csak utálkozni akar.😒 Bármit mondtok neki a véleménye nem fog változni. Hagyjátok rá.

Ja és amúgy meg sok ilyen kérdés van már itt gyakorin ahol meg is válaszolták szvl ha ennyire akarsz választ akkor nézd meg azokat.

2021. szept. 26. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!