21/45 A kérdező kommentje:
Áhhá,meg se próbáltátok elmagyarázni hogy megértsem,de már is olyat mondasz ami nem igaz. Nem utálkozni akarok,csak kíváncsi vagyok TI mit szerettek bennük :D
22/45 A kérdező kommentje:
Az másik kérdés,hogy nekem nem tetszenek,és nem szeretem őket
Mint egy viszonylag friss rajongó, engem nagyon megfogtak a dalszövegeik. Tartalmasak, érzelmesek, motiválóak és nagyon jó hatással vannak rám, ahogy a dallamaik is. Tele vannak eros érzelmekkel, amit nehéz megjátszani. Értem, hogy mibol indulsz ki amúgy. Ha megnézed a szamaik kreditjeit, a rap line rengeteg szám írásában benne volt, minden tagnak van saját száma, ami tükrözi a stílusukat. Nekem nagyon tetszik, hogy mennyire elfogadóak mindenféle sokszínuséggel szemben: maguk, az emberek, zenei stílusok, vélemények, világnézetek stb között. Ezek a srácok tele vannak szeretettel a világ iránt, emg amit csinálnak és szerintem ez az lelkesség süt a zenéjükrol, az eloadásaikról meg ahogy mozognak a zeneiparban meg úgy a világban. Engem nagyon inspirálnak és ezért (is) követem oket, mert szeretem pozitív dolgokkal meg példákkal körülvenni magam.:)
2021. szept. 29. 14:24
Már megbocsáss kérdező de itt az utolsó válaszokban én semmi fanatikus megnyílvánulást nem találtam, úgy tűnik te próbálod magadra uszítani a népet, de értelmes ember úgysem fog veled leállni vitatkozni.
Lehet tovább egész nyugodtan utálkozni vagy bánom is én mit csinálsz,a fiúk ettől úgysem lesznek kevesebbek.
2021. szept. 29. 17:44
Amúgy meg azt állítod hogy nem utálkozol, aztán azzal kezdted az egészet hogy te utálod őket és szerinted jogtalanul vannak a zenei iparban..most akkor döntsd már el mivan lol
2021. szept. 29. 17:48
Meg aztán honnan a fenéből tudod te,hogy nem volt még barátnőjük vagy nem lehet? láttad a szerződést amit a aláírtak a randizást illetően? esetleg valami koreai paparazzi vagy aki nulla huszonnégyben utánuk koslat?
Mert más embereknek nem tanítanak koreót vagy mi? nyilván mind azt fogják előadni amit egyszerre betanulnak,nem fognak hét felé vergődni..ami pedig a hangjukat illeti, szeretnél csak te olyan hangot!
2021. szept. 29. 17:54
Egyetétek az utolsóval. Úgy mondja mintha bárki megtudná csinálni csak be kell tanulni. Pls próbálj már meg egy lépést is megcsinálni belőle. Csak szólok, hogy nem fog menni mert tehetség kell hozzá hogy megtudd csinálni. Ja és sokszor ők is közreműködnek a koreográfia készítésében. Ennyit erről.
#23 te meg hiába válaszoltál a kérdező sosem fogja megváltoztatni a véleményét, a kérdés nem erre ment ki. Ő már eleve utálja őket a semmiért szóval kár neki magyarázkodni.
2021. szept. 29. 18:26
28/45 A kérdező kommentje:
Onnan tudom,hogyha megnézed az instájukat,feltünően nincs barátnőjük :)
#28 mert neked olyan képességed van, hogy ha te látsz valakiről egy képet már tudod a családi állapotát, ugye?
2021. szept. 29. 21:54
Az instájuk csak a banda instagrammja ahova az új album kiadása előtt rakják ki az album koncepciójához tartozó fotókat, híreket jelentenek be rajta stb. Ez nem az ő személyes instájuk ahova megosztják a képeiket. De ha még az is lenne, attól miért is kéne nekik megosztaniuk rajta az aktuális partnerüket? Ők privátban tartják a kapcsolataikat ennyi.
2021. szept. 29. 22:02
Kapcsolódó kérdések: