Szeretitek a retro zenét?
Ha igen, pontosan melyik korszakot tartjátok annak? Milyen előadókat szerettek?
A 20 évvel ezelőtti zenéket már annak tartjátok?
Igen, nagyon szeretem, ízlés dolga, de szerintem régebben sokkal jobb zenék voltak vagy legalábbis sokkal több jó zene, mint manapság! Szerintem pont 20 év a minimum, amitől egy zene már retronak tekinthető, és utána még néhány évtized visszamenőleg! Anno mikor 4 éve elindult a Retro Rádió, a '60-as, '70-es, és '80-as évekre összpontosított, ez a 3 évtized volt a meghatározó, bár én még az '50-es éveket is annak tartanám! :/ Tavaly gondoltam magamban, hogy már eltelt bő 20 év, ideje lenne már játszani a '90-es évek slágereit is, erre láss csodát, idén hivatalosan is megérkeztek a Retro Rádióba! Bár azóta párszor játszották már például "Madonna - Hang Up" c. számát is, ami viszont 2005-ös, jó régi ugyan, de mégis inkább a modernebbekhez sorolnám, szerintem az még abszolút nem retro!
Előadóból sok kedvencem van, akiknek több nagyon jó számuk is van, nehéz lenne választani:
ABBA
Sandra
Modern Talking
Alphaville
Silent Circle
C.C. Catch
Europe
Belinda Carlisle
Backstreet Boys
Pet Shop Boys
The Rubettes
The Twins
Neoton Família
EDDA
Első Emelet
Szűcs Judith
Koncz Zsuzsa
Máté Péter
Szécsi Pál
Demjén Ferenc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!